Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Nu ser jeg bedre ud


Nu ser jeg bedre ud


h1 lørdag 4. februar 2006

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Med tryk på ser. Jeg har nemlig fået nye briller, som du kan se på de to billeder her. På det ene billede viser jeg også mit gebis frem. Det er fordi, jeg også har fået en ny fin elektrisk tandbørste til at pudse det blankt med.
Jeg har været meget glad for mine to forrige par briller, men skal vist lige vænne mig til disse her.13 kommentarer til “Nu ser jeg bedre ud”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Fine briller,men hvad sker der med lampen i baggrunden? Det ser ud som om, du er en playboy bunny.

  ps. Skal Søren og dig ikke snart giftes? 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Der er ganske rigtigt lidt kaninører over den lampe.
  ps. Jo, mon ikke det er den vej det går. 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Tillykke med nye briller og tandbørste. 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hold da op - du ikke alene SER godt ud - du ser osse GODT UD - de er rigtig flotte dine ny briller, 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Tax 6. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Min lille tulipan er smuk og smart
  Hun strikker noget ganske rart
  Snart skal hun bo i nyt stort hus
  H savner at gi’ hende varme knus 7. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Søøøøøde H. Hvor er der langt over Atlanten. Tusind tak for den flotte ode. 8. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  OK!Det hver ikke hver dag du har lagt mange sjf8mil bak deg, men det gjelder vel e5 nyte det hele ne5r du er i det.Kan nevne at det meste vi godjre med Cara III pe5 et df8gn var i overkant av 150 nm.Men, det viktigste er at e5 ve6re underveis og ha det bra.Hilsner fra oss i Kragerf8,Aina og Per 9. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  I’m shocked that I found this info so easily. 10. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Articles like this are an example of quick, helpful answers. 11. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Now I know who the brainy one is, I’ll keep looking for your posts. 12. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Once again, your website is not going to let down our expected, aiding me work on task management just where Required reputable information on this particular topic. Still the good thing I extra the item to help preferred! 13. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  I see 6 40mm fans, one blower, and infer the existence of at least one more 40mm fan in the power supply, and probably a little low-profile jobby on the graphics card. Cooling shouldn’t be an issue, you can get multiple Xeons(120+ watts) running 24/7 in a 1U enclosure; but the claim that this is “quiet” has pegged my favorite skepticism eyebrow.
Tilføj en kommentar


h1