Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Blod og en masse slag


Blod og en masse slag


h1 tirsdag 20. juni 2006

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Vi bliver i voldsterminologien lidt endnu. Og igen har det med fisken at gøre. Fordi vi åbenbart ikke skulle gå og tro, at alt var vel, begyndte jeg at bløde lidt torsdag aften. Fredag var jeg derfor omkring min læge (efter at have lavet en copy cat på fisken og ligget i fosterstilling af bare skræk hele formiddagen). Han kunne heldigvis se, at det var en harmløs overfladeblødning, og at der ikke vare fare på færde. Og de mange slag kommer ind i billedet, fordi han startede med at finde hjertelyd, for at se om fisken havde det godt. Og så hørte jeg det lille hjerte slå med lynets hast. Lige som det skal.

Ellers går jeg og lider lidt under at være havnet midt i en famile af lærere og lærerstuderende og en enkelt administrativ skoleleder, der alle får ferie og ferie og ferie. Lige om lidt - mens jeg stadig skal arbejde… Altså det er jo dejligt for dem, og jeg vil jo ikke bytte med Søren, der har knoklet så mange weekender og aftener i årets løb, mens jeg har nulret rundt og hygget mig. Og det bliver jo også rigtig fedt for fisken at have en far, der har meget ferie. Men lige nu synes jeg, det er lidt som om, at nogen henne i den der feriefordelingsverden har glemt mig. Mig mig mig, sagde hun.1 kommentar til “Blod og en masse slag”


  1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    Og det bli’r jo osse rigtig fedt at gå på orlov - med hvad det indebærer :O) mens andre arbejder.
Tilføj en kommentar


h1