Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Advarsel - kort vej til det røde felt.


Advarsel - kort vej til det røde felt.


h1 torsdag 22. juni 2006

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

De sidste uger har jeg fået mange kommentarer på min maves størrelse. Og det er i samme boldgade hver gang: “Neeeej, du er da godt nok ikke ret stor”, “Hold da op - det kan man ikke se”, “Nå, er du virkelig så langt?” Og det er jeg faktisk ret træt af! Hver gang prikker det lige en anelse til den der lille stemme, der tænker, om fisken nu har det godt, og vokser som den skal. Så jeg er pænt træt af kommentarer på min størrelse.

En sød kollega sagde, at hendes veninde havde fået de samme kommentarer, og som om det ikke var nok fik hun ledsagekommentaren: “Er du sikker på, den har det som den skal?”. Hvad skal man lige svare til det? “Nej du, jeg tror faktisk den gik til i uge 12, men har ikke lige fået det tjekket” eller måske; “tak fordi du spørger, det har jeg slet ikke tænkt på, men vil da lige få det undersøgt, hvis jeg ved lejlighed skal forbi min læge”. Hvad sker der egentlige henne i folks hoveder? Ingenting? For mit eget vedkommende troede jeg egentlig, at gentagelsen af de samme kommentarer igen og igen var det mest irriterende, jeg ville opleve.

Men det var det ikke! Efter vores supervisor i går havde sagt den forventede maven-er-ikke-ret-stor bemærkning, og jeg havde sendt den direkte tilbage ved skarpt at sige, at det havde jeg efterhånden hørt til opkastningspunktet, sagde hun: “Nej, det jeg mener er egentlig, at det er ligesom om det mere har fordelt sig!” Kunne hun ikke bare have sagt det endnu mere direkte: “Du er da vist blevet generelt fed i stedet for at få den der lille graviditetsfodbold på maven”. Slam slam slam.

Måske er det hormonerne, der gør, at jeg er vildt intollerant i øjeblikket og farer i flint og synes at folk er en flok tåber for et godt ord. Men for en sikkerheds skyld så betragt dette som en advarsel: Lad være med at kommentér størrelsen på min mave med mindre du ærligt kan sige, at den ser fin ud!9 kommentarer til “Advarsel - kort vej til det røde felt.”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Herfra kan jeg med ærlighed sige, at din mave ser super fin ud. Lene fik de samme kommentarer, og der gik længe inden hun så “gravid” ud - Tine du er og har altid været lækker, så er det sagt.

  hilsen HR-konsulenten 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hej Tine
  Kan sagtens følge dig - som da en kollega for nylig spurgte mig om jeg var gravid - og prøvede at redde den med: “Jamen, du ligner bare sådan en gravid, men før maven bliver rigtig stor” Det har ikke noget med hormoner at gøre, tror jeg - man behøver i hevrt fald ikke være gravid for at være nærtagende over for kommentarer af den art.
  Nu har jeg ikke lige set din mave, så jeg ved ikke om den er ualmindelig lille, men trøst dig dig med at det var Marys også :) Og ps. Søs og jeg tror at hun venter sig igen. Så du side 12 og 13 i sidste uges Billed-blad? 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Ja det er jo snak, man kan lide.
  Jeg har ikke set billedbladet, men mon dog den kære Mary er gravid allerede 8 mdr. efter Christians fødsel? 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Tja, det er vel ikke usandsynligt. Hun er 34 nu, hvis hun skal nå at have 2-3 børn mere, som de jo siger. Forresten er der kun 15 mdr mellem Søren og jeg. Ang. Billed-bladet, så har hun atter sit gamle vente-tøj på, derfor spekulationerne! Vi snakke videre om det den 1/7! 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg glæder mig til at se din flotte mave på lørdag:)
  Da jeg var gravid med Anne, kunne det først ses på maven, da jeg var i 6.måned. Du skal bare tage det helt roligt og passe godt på fisken og dig selv. 6. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Når man er gravid mener alle tilsyneladende, at ens mave er blevet offentlig. Og det kan være rigtig svært at finde den rette grimasse, når man for gud-ved-hvilken-gang får kommenteret størrelsen. Jeg håber du klarer det…

  Men bare vent til alle mulige begynder at befamle den, og når barnet er kommet ud, får de slik og små klap på kinden af fremmede i køen i supermarkedet…

  Min mave voksede lidt hurtigere denne gang, end den gjorde, da jeg var gravid med Freja, men jeg kan tydelig huske hvordan alle mente at den var lille, og hvor ked af det jeg blev, hver gang, der var nogle der mente, at det var en kommentar værd.

  Nu er maven flad igen. Vi fik en lille dreng d. 17. juni før tid og før specialet blev færdigt. Efter ti dage på både intensiv neonatal og alm. neonatal er vi nu hjemme igen med en nu rask og sund lille Jonathan, der fik en barsk start på livet, og som forskrækkede sine stakkels forældre en hel del, ved ikke at kunne finde ud af at optage ilt i blodet. Årsag: Ukendt, men han er tjekket påalle tænkelige måder, og har taget fint på.

  Fat mod min pige..!! Og hils Søren..

  Ida 7. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hej Ida.
  Tilllykke med jeres lille Jonathan og tak for dine forstående ord! Vi havde godt hørt, at I fik en barsk start sammen så det er dejligt at høre, at det går den rigtige vej. Hilsen til dine tre 8. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Kære Tine.

  Det er fuldstændigt korrekt - folk er nogle idioter, når det kommer til kommentarer om gravide maver. Jeg hørte også alle mulige dumme kommentarer, som sikkert var venligt ment, men folk tænker bare ikke særligt langt. “Folk” er typisk mænd - især dem som sammenligner med, hvordan deres kone så ud under graviditeten.
  Når man står der i graviditetsbukser og drømmer om at kunne tage sit almindelige tøj på - især cowboybukser - gider man ikke høre om “Øhj, hvor er du stor!” eller “hvis du er så stor nu, så ender du med at være virkelig stor!”. Tak, tak! Jeg føler mig virkelig elegant og slet ikke bekymret for, hvornår jeg mon kommer til at ligne mig selv igen…

  Bedre bliver det ikke, hvis en anden i familien er gravid samtidig. Så kan der virkelig sammenlignes - konstant og højlydt! Og på min fødselsforberedelseshold var de fleste enige om, at det er lige irriterende, om man er den “store” eller den “lille” i sammenligningen.

  Så til alle, der møder en gravid på deres vej: Vær sød og giv kun komplimenter.

  Held og lykke!

  Kh.
  Gitte

  PS. Måske skulle noget af personalet på Skejby Sygehus også lære ikke at bekymre unødigt! I hvert fald valgte sygeplejersken, som undersøgte, om Pelle kunne høre, lige af afslutte undersøgelsen (som var positiv) med at sige, at det jo ingen garanti for, at han ikke om et par måneder ville få mellemørebetændelse og blive døv… Øhhhhh…. en bekymring, som vi ikke havde haft indtil da. Altid godt med noget nyt at tænke på… 9. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  hæ hæ… kvik sygeplejerske der! Tror jeg har ordlyden til det næste babykort: Tillykke med det sunde og raske barn, nyd det så længe det varer.
Tilføj en kommentar


h1