Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Ramt af bureaukratiet


Ramt af bureaukratiet


h1 fredag 8. september 2006

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

I dag arbejder jeg hjemme, fordi jeg skulle til læge i morges. Jeg skulle til læge, fordi jeg i forbindelse med min blødning havde en sygedag den 28. juni, hvor jeg var til kontrol på Skejby Sygehus. Det fungerer så sådan, at min arbejdsplads skal have refunderet min lønudgift på den ene (!) dag fra kommunen. Kommunen vil imidlertid have dokumentation for, at det var graviditetsrelateret sygefravær og hvilken type graviditetsrelateret sygefravær, det så var.

Nu synes jeg jo ikke, at det skulle være så svært at få en kopi af epikrisen fra skejby eller af min lægejournal, hvor lægen jo har noteret, at han havde en bævrende mig i røret og ringede til skejby for at få en akuttid til mig og maven. Men nej nej - erklæring skal der til. Spørgsmålet er nu, hvad det egentlig kommer til at koste kommunen - i administrationsomkostninger og gebyr for lægeerklæring - at få denne dokumentation for at de skal give én dags lønrefusion til min arbejdsgiver?

Det kunne så være rigtig sjovt, hvis jeg i dag havde meldt mig syg, fordi jeg skulle til lægen, og så igen skulle til lægen og få en lægeerklæring på, at jeg havde været ved lægen for at få en lægeerklæring. And so on i det uendelig. Nå, men jeg valgte altså at arbejde hjemme og ikke skrive yderligere forklaring nogen steder.

Min gode læge spurgte til, hvordan det var gået med den nu stoppede blødning, og han mener, at der faktisk har været en randløsning af moderkagen, som de bare ikke har set på skejby. Men ikke noget bibbi har taget skade af. Han synes, at jeg skal få jordemoderen til at tjekke moderkagen umiddelbart efter fødslen, hvis jeg har nærvær nok til det, for så vil den nok være helt flad i et lille randområde. Og det havde jeg også tænkt på - for det er faktisk rart at få en forklaring. Jeg har nu altså en god læge. Så måske skulle jeg begynde en hit-liste over mine favoritprofessionelle:

Min cykelsmed
Min læge
Min gamle tandlæge
Damen fra magistrenes pensionskasse

Og så var der det der med at ARBEJDE hjemme, som jeg hellere må fortsætte med…5 kommentarer til “Ramt af bureaukratiet”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Du skulle have arbejdet på min gamle arbejdsplads. Så havde du ikke behøvet alt det papirbøvl - og du kunne have tilføjet endnu en person til din hitliste, nemlig din chef. Jeg tror endda, du ville have været bedre til jobbet end mig, men det er en helt anden historie. 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Søren minder mig om, at jeg har glemt vores opgangs VVS’er på min hitliste. Han er også go’. Altså VVS’eren. Og Søren 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hva me’ bankrådgiveren - jeg spø’r bare :O) 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jo… men det er jo ikke en ren professionel relation. 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Nååååh - der har du da fat i en væsentlig ting….
Tilføj en kommentar


h1