Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Ej øv igen


Ej øv igen


h1 onsdag 2. maj 2007

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Så var det lige, at vi blev syge. Altså heldigvis kun forældrene. Maveinfluenza - føj. Og besøget af min godeste ven H fra det store udland måtte aflyses, bedst som hun skulle have en live-update på den bette og se det nye hus. Hvis ikke det var fordi, jeg ikke havde kræfter til det, så havde jeg nok sparket og råbt pis.

Nu har vi det meget bedre, og hvis den bette virkelig går fri, så er det helt fantastisk. For vi er ret sikre på, at vi er blevet smittet, og at det ikke skyldes noget, vi har spist.

Men ellers går det helt godt med stort og småt. Vores lille nabo er hjemme efter veloverstået operation og Smutti har fået en and med svømmebriller. Den kommer der nok et billede af en dag. Tror den er i familie med Anni og Erling.

Her er den så:

Badeand med svømmebriller3 kommentarer til “Ej øv igen”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hej med jer. Tak for sidst. Træls med sygdom. Rigtig god bedring. Håber ikke den bette bliver syg. 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  hvad hedder den fancy and med de flotte svømmebriller? 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Selv tak til Anne - og heldigvis er den bette stadig frisk. Lidt for frisk. Har lige smurt risgrød med sveskemos ud over hele ansigtet incl. øjne. Smurte ligeledes voksdugen, stolen og strømpebukserne (?) ind. Under højlydte broklyde fordi det ikke kunne gå stærkt nok med den ske. Åh den bette mus…

  Anden har ikke noget navn endnu. Måske kunne den hedde Rapsmus.
Tilføj en kommentar


h1