Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Hip hip hippie


Hip hip hippie


h1 tirsdag 15. maj 2007

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

På fredag får vi besøg af vores morfar, og det kommer nok til at gå stille og roligt for sig. Lørdag får vi en overnattende gæst, men det kan godt blive lidt mere vildt i det. Det er nemlig ham her, der kommer:

A with an attitude5 kommentarer til “Hip hip hippie”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Tænk at man kan se så sej og sød ud på samme tid - 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Han er bare SÅ sej og sød - go’ fornøjelse - osse med morfars besøg :O) 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Og han ville altså selv have dem på. Og fotograferes. 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Vi ved godt, at du altid har presset A til at blive klædt ud og fotograferet. Tænk alle de billeder du i tidens løb har sendt ind til fotokonkurrencer… Godt han snart skal ud til sin moster. 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Måske skulle jeg lige fortælle, at det rent faktisk blev lidt vildt i det: Pia og jeg står og snakker cirka 5 min efter de er kommet. Og pludselig lyder As stemme glad og stolt ude fra badeværelset (hvor der vel at mærke ikke er nogen vinduer): Jeg har låst! Og det havde han så. Fik ham dog til at fjerne nøglen, så vi kunne låse op ude fra.
Tilføj en kommentar


h1