Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Det forkerte sted på det forkerte tidspunkt


Det forkerte sted på det forkerte tidspunkt


h1 onsdag 16. maj 2007

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

I mit nyeste fagforeningsblad er der en artikel om ledighed blandt psykologer. Generelt er den faldende, men der er to grupper, der har sværere ved at få job, nemlig nyuddannede og ja, skulle man sige sådan nogen som mig. Af negative ting nævner de:

Har været uddannet i 1-4 år
Værst for kandidater fra 2004-2005
Jobsøgende i København, Århus og omegn
Under 30 år

Årsagerne, til at årene 2004-5 var værst, er bl.a, at der var lav jobvækst og at cand.pæd.psych-uddannelsen lukkede ned, og derfor var der et rekordhøjt antal, der brugte sidste chance for at blive færdige. Det gav høj ledighed, og som jeg ser det, betød dette, at mange blev ansat i ikke-traditionelle psykologjob og typisk blev tilbudt dårligere vilkår (fx midlertidige ansættelser, dårligere efteruddannelsesvilkår) og derfor er blevet dårligere stillet i den videre jobsøgning. Også afventningen af strukturreformens ikrafttræden spillede ind i på de mange midlertidige ansættelser i 2005 og 2006.

Og så er der mig selv, sagde hunden. Jeg har været uddannet i 2½ år, jeg blev kandidat i 2004, jeg søger job i Århus og omegn og så er jeg præcis 30 år. Derudover har jeg været ansat i et ikke-traditionelt psykologjob, og det var en tidsbegrænset ansættelse! Så hvordan skal det mon gå lille mig i min videre jobfærd, når barslen slutter?

Hvis det bliver svært kan jeg bruge Astrids udtryk og sige, at det er helt berettiget at været eksternt attribuerende i denne situation. Jeg kan også bruge mit eget udtryk: Det har alså ikk´kån nåe mæ mig å gøre.Tilføj en kommentar


h1