Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Helligdag i huslighedens tegn


Helligdag i huslighedens tegn


h1 torsdag 17. maj 2007

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Sikke en dag. Sådan rent husmormæssigt. Smutti gav startsignal kl. 5:15, og siden er det ellers gået slag i slag. Den bette har på sædvanligvis taget en powernap i wagonen af og til, men det er mere, end hvad man kan sige om mig. Så for nu lige at forevige mine bedrifter:

Opvaskemaskinen har kørt to gange, vaskemaskinen har kørt, tøjet er tørret og lagt på plads, Smutti har fået rent sengetøj på, der er bagt brød, der er blevet lavet pæregrød, sveskemos og to gange grød, og det hele er serveret, der er blevet lagt gardiner op med vliseline, og bindebånd er syet på (begge dele i kategorien førstegangsoplevelser). Der er blevet handlet, der er blevet lavet tomatsuppe med hjemmelavede kødboller og i samme vending blev der lige kogt boller til 2 x boller i karry. Og der er også blevet lagt lagkage sammen, til min far kommer på besøg i morgen. Med hjemmelavet kagecreme.

Midt i bedriften med gardinerne kom jeg til at stege mit eget flæsk. Strygejernet kom ganske enkelt for tæt på et stykke med bart, så nu har jeg et brandsår på cirka ½ x 7 cm på mit maveskind. Bare ligesom for at bevise, at det var mig, der gjorde det der med gardinerne. Min selvbestaltede behandling indebar, at vi lige fik tøet æblemos op til Smuttis frokostgrød. Det minder mig om engang, hvor der blev tøet ærter op på min ankel. Men det er en helt anden historie. Essensen er, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Og apropros skidt så virkede pære- og sveskemosen fortræffeligt. I hvert fald påkaldte Søren sig her til aften anerkendelse for at have skiftet tre lortebleer i løbet af dagen. Så det er altså livet på bakkerne: Lort og lagkage. Og masser af aktivitet.7 kommentarer til “Helligdag i huslighedens tegn”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg kan slet ikke kende min egen Tune W mere…kagecreme og sveskegroed. Kommer du snart til Staterne saa vi kan faa os en pils :-) 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Datter - jeg er stolt af dig :O) Og jeg er HELT sikker på din far bli’r glad for lagkagen! AUCH - for dit maveskind :O( 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg holder med H. Jeg ser helst min østers henslængt med en ølbajer end hektsisk med husholdningen. 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Glæder mig til lagkage. Hvis vi ikke kan nå det i eftermiddag (et stykke kan man altid spise) så håber jeg at måtte få et efter middagen.
  Bliver nok lidt længere end først aftalt, da jeg jo kommer senere. 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  AV min mave…. kunne næsten mærke hvor ondt det måtte ha gjort. træls for dig. et ar for livet.. sikke meget du har nået. godt gået. ha en super weekend. 6. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Det holder vel stadig, det med hver ting til sin tid -
  i går var det så vliselinen og pæregrøden, men jeg tror da, du stadig husker håndbajeren/rødvinen i en stille stund. Den tid, som vi herhjemme kalder “da Tine altid havde tømmermænd” kommer nok aldrig igen, men den erstattes forhåbentlig af noget, som er lige så meget værd (er tømmermænd noget værd???) for dig der, hvor du er i dit liv. Det ser bare lidt anderledes ud - ligner måske lidt Smutti og Søren. Og A. Og vennerne. Og en håndbajer i ny og næ. Uden tømmermænd - duer ikke kl.5-15 om morgenen:(. 7. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @:Anne DÆM: lige mine ord.
Tilføj en kommentar


h1