Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Sikke noget pis…


Sikke noget pis…


h1 søndag 16. december 2007

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

… både i bogstaveligste forstand og i overført betydning. Lad os starte med det første:

Kirstine skulle i bad i går aftes, og jeg tog alt tøjet af hende og kaldte på Søren, for han skulle lige komme og se, hvor sød hun ser ud, når hun trisser rundt i det bare ingenting (ja vi er jo førstegangsforældre og hun har jo lige lært at gå…). Inden Søren kommer, går jeg ud af rummet, og det næste, jeg hører, er et *svup bump*. Søren bekræfter, at musen er faldet og siger lettere bebrejdende, at der da også er helt glat og vådt på gulvet. Vi indser hurtigt, at hun har lyntisset, er gledet og har dyppet håret i sit eget tis. Godt hun var på vej i bad. Men hun nåede også lige at lægge en sø på kontoret, da hun efter badet fik to minutters luft, inden hun kom i nattøjet. Bandit. Måske er det fordi, hun nu for alvor har lært at drikke af glas selv og derfor drikker og drikker.

Pis i overført betydning refererer til helbredstilstanden for pigerne her i huset. Kirstine blev forkølet og fik feber midt på ugen og torsdag fulgte jeg efter med vildt ondt i halsen og siden i går aftes de mest afskyelige betændte øjne. Føj. Bortset fra lidt snot har Kirstine heldigvis været frisk hele weekenden. Og Søren han holder skansen og forsøger at passe både sine piger og sine stile. Men jeg har nu heller ikke ligget i sengen, jeg har både været på job og forsøgt at være mor.

I morgen har jeg for noget tid siden planlagt at afholde årets sidste omsorgsdag, og vi skulle have været til Åbyhøj og hygge med moster. Men nu er fætrene rendt ind i noget bræksyge, og som jeg sagde til Pia, så er opkast ikke lige noget, vi magter at udvide repetoiret med nu.

Så jeg siger ikke kom sne, kom jul, kom gaver. Jeg siger kom sommer, kom varme… og skrid med jer forbandede vira og baktusser.4 kommentarer til “Sikke noget pis…”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Stakkels jer. . God bedring. Vi holder skansen højt her i Fredericia. Gruer for vores helbred her i huset, når F begynder i vuggestue…. 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hej A og F
  Ja det kan jeg godt forstå. Kirstine var slet ikke syg før hun startede i vugs.
  Nå men det kan jo være, I er heldige. Det er i hvert fald meget bedre at starte i vugs, når det snart er forår end lige når efterår og vinter sætter ind. Hun har forøvrigt også fået øjenbetændelse nu. Men heldigvis slet ikke så slemt som mit. Endnu. 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Kære Tine,

  Hvor er det hyggeligt at finde dig sådan per pludselig på det store ‘indernæt’. Tillykke med den lille, åbenbart alligevel allerede store pige! Det er længe siden jeg har set nogen af jer fra det hyggelige Skaboeshusevænge, men jeg håber I alle trives, og får en dejlig jul. Knus Aiko 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hej Aiko
  Tak for din hilsen det var en dejlig overraskelse. Jo tak vi trives fint. Pia har jo to drenge nu, så det bliver gang i den når vi alle skal samles i Nyborg til jul.
  God jul til dig også.
Tilføj en kommentar


h1