Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Hvad skete der lige der?


Hvad skete der lige der?


h1 torsdag 6. marts 2008

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Jeg sidder i toget og bliver ringet op af Søren. Han og Kirstine har lige handlet på vej fra vuggestuen, og vil høre om de skal holde ved stationen på hjemvejen og tage mig med. Det passer lige med, at jeg er inde om en 3-4 minutter, så det lyder fint. Toget kører ind på perronen, og jeg begynder at glæde mig til at se mine to i bilen. Ser et barn og kan mærke hvordan jeg glæder mig til at se min egen trold sidde i sin autostol og blive overrasket over at se mig - hvordan mon hun vil se ud? Skal jeg sætte mig ind på forsædet eller hoppe om til hende på bagsædet?

Jeg går ud foran stationen og stiller mig og kigger efter bilen. Der kommer en bordeaux Toyota, jeg tjekker nummerpladen og jo, det er dem - nu er de her! Jeg begynder at vinke, selvom de stadig er et stykke væk. Jeg ser dem suse forbi indkørslen til banegårdens korttidsparkering, hvor jeg står. Så jeg vinker lidt ekstra og begynder at løbe hen mod den anden del af parkeringspladsen, mens jeg tænker, at man da ikke kan køre ind fra Låsbyvej. Jeg når da også lige at se bilen dreje til højre i krydset og fortsætte i god fart op mod bakkerne.

???

???

Ringer til Søren der holder ind, tager sin mobil og bekræfter at den aftale vist lige var lidt for svær at fastholde i hukommelsen i 4 minutter. Da jeg kommer hjem, er der en lang forklaring om, at han kørte og tænkte på en gang i 5. klasse, hvor han ikke tog med svømmebussen, fordi de store skulle kaste karameller, og det var jo snyd, at det lige var, når han havde svømning. Den kryster ved, at jeg ikke kan stå for den slags historier.

Håber at næste indlæg er et billede af en fin buket blomster. Og i øvrigt er diagnoseforslaget “let afledelig”.3 kommentarer til “Hvad skete der lige der?”


  1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    Uha - mon han helt har tænkt konsekvensen ignnem af at optrevle den gamle historie. Jeg havde egentlig glemt den, men nu står det tydeligt i erindringen, at forældrene var ret sure ocer det pjækkeri der. Hæ hæ - og i øvrigt var der jo lagt karameller til side til klassen! Hæ hæ, mon vi også skal optrevle batterier i toilet-historien. Hi Hi……  2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    der er da vist i vørigt noget om snakken om at mænd ikke kan multitaske - jeg mener: både køre bil OG lave aftale tsk tsk. Det går ikke ;)  3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    Nå den historie har jeg aldrig hørt. Den får jeg nok næste gang jeg blive glemt, hæ hæ. Søren lavede aftalen inden han satte sig i bilen, så hans problem var nok nærmere at fastholde den i hukommelsen mens han kørte!
Tilføj en kommentar


h1