Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » For gamle år siden…


For gamle år siden…


h1 onsdag 6. januar 2010

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

… skrev jeg en blog. Eller det er i hvert fald længe siden. Selvom det ikke lige frem var i gamle dage eller for mange år siden, som formuleringen fra overskriften må være en sammenblanding af. Kirstine er selvfølgelig ophavsmand til udtrykket, og det er blot ét af mange guldkorn, hun spytter ud for tiden. Og godt for det. For den sjove og kærlige pige er samtidig 3 år for fuld udblæsning. På den insisterende og højlydte måde.

Nå, men jeg overvejer i hvert fald at genoplive bloggen. Mest fordi det faktisk er sjovt for mig at læse gamle indlæg og komme i tanke om ting, jeg ellers har glemt. Og på et tidspunkt vil jeg jo have glemt i dag. Glemt at Kirstine tog afsted i børnehave med den selvbyggede legofigur Pipsi iklædt flyverdragt (uldsok) sidende i Johannes’ autostol, sammen med sin ven, som jeg ikke husker navnet på. Søren døbte figuren Kyksi i går, men i løbet af aftenen skiftede Kirstine dens identitet til pigen Pipsi. Pipisi spørger og spørger og fx spurgte Pipsi, hvad en mor og en far er. Kirstine svarede, at en mor er sådan en man kan kramme, og en far har en tissemand. Der kan man bare se.

Johannes holdt et foredrag kl 4:10 i morges. Sådan et hvor han lige skal råbe alle de lyde, han kan, og øve pruttelyde med munden riiigtig mange gange. Det gør han tit - men heldigvis oftest lidt senere. Man bliver nødt til at lade ham ligge i sin seng og tale færdigt typisk 20-30 min., herefter vil han gerne ind til mig og have lidt mælk og så aller aller helst falde i søvn på min mave. Det kan man jo ikke bebrejde ham - personligt har jeg altid holdt meget af at tale, spise og sove. Problemet er bare at det forstyrrer nogens søvn. Som i min. Og i mindre grad farens. Og i værste fald 3-årrigs. Men han er jo min muuuus og indrømmet så eeeeelsker jeg, når på ét sekund går fra høje lyde og vilde bevægelser til dyb søvn på min mave.

Nå igen. Nu er der liv på bloggen. Og det må der også snart være i barnevognen, for han har sovet meget her i formiddag. Og imens har jeg oplevet et nyt problem, siden jeg sidst skrev blog og kun var mor til én. Det er, at jeg bliver opmærksom på, om begge børn bliver nævnt lige meget, og om den ene bliver omtalt mere positivt end den anden. For ellers falder der vel brænde ned, som vi sagde for gamle år siden.2 kommentarer til “For gamle år siden…”


  1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    :-)  2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    Dejligt, at der er kommet liv på siden igen.
Tilføj en kommentar


h1