Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Det gør børn jo…


Det gør børn jo…


h1 søndag 10. januar 2010

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

I fredags fortalte Kirstine, at hun, William og Anna havde kommet vand i håret på hinanden i børnehaven. De havde leget frisør. Jeg fik sagt noget med, at det lød hyggeligt, men at det nok ikke var så smart at vaske hår i børnehaven. Hun kiggede på mig med et overbærende smil og sagde: “Vi lavet bare fis. Det gør børn jo”.

Det har været en dejlig weekend især en dejlig søndag. Lørdag var Kirstine og Søren på biblioteket i Kulturhuset, og da de gik gennem caféen sagde hun, at hun gerne ville spise brunch derinde på sin 4-års fødselsdag. Sandsynligvis inspireret af, at det gjorde vi på min fødselsdag i sommer og det var super hyggeligt. Søren og jeg blev hurtigt enige om, at der ikke var grund til, at hun skulle vente 10 måneder med at få det ønske opfyldt. Så i dag sad hun, Søren og jeg og nød brunch med udsigt over Skanderborg Sø, der er flot dækket af is i disse dage. Johannes snork sov ude i kulden. Den stakkel ;-) Kirstine var simpelthen så glad og dejlig at have med. Hun sad længe med maden - var faktisk sidst færdig med at spise. Og hun sagde mange gange ting som, hvor er det lækkert, det smager mega godt osv. Ih hvor hun nød det. Og som jeg sagde til Søren, så er det nu vigtigt at lære sine børn at nyde. Det der med at yde er jeg sikker på, at en pige som hende nok skal lære. Og der skal jo være balance i tingene, hvis man skal mærke livet undervejs. Skulle jeg hilse og sige.

Det har også været en weekend præget af mange identitetsskift. Kirstine er vild med at lege, at hun og vi er alle mulige personer. “Skulle vi ikke sige, at jeg var Alfons Åberg og så var du faren” “Du hedder Sofus, det der er børnehaven” Jo der bliver bearbejdet en del og integreret en del indtryk fra den store verden. Vi dovne forældre synes, at legene er lidt anstrengende, for man skal hele tiden omstille sig og suse rundt: Køre i bil, vinke farvel, skifte lokalitet, bruge fantasi osv. Men for s…. det er sjovt at høre, hvad den lille pige oplever, iagttager og er optaget af.

Ellers har det været en weekend hvor Johannes har gylpet en del og skidt igennem sit tøj, mens han lå på min mave. Og Kirstine har haft blodnæse og har tisset i sengen, for første gang siden hun for snart længe siden droppede natbleen. Egentlig var det fint nok, for her til aften betød det i hvert fald, at hun pludselig ikke nægtede at prøve og tisse inden hun skulle i seng. Vi satser på, at i morgen bliver en dag med lidt mere kontrol over gylp, lort, blod og tis. Men lad os nu se - den slags sker. Det gør børn jo.1 kommentar til “Det gør børn jo…”


  1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    Det lyder som en rar weekend. I har slappet jer af, som Kirstine siger.
Tilføj en kommentar


h1