Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Drama og fremtidsplaner


Drama og fremtidsplaner


h1 tirsdag 19. januar 2010

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Sidste uge var action-packed her i huset. Bl.a forlod jeg min stakkels søn på en puslepude på badeværelsesbordet, for at hente noget salve i rummet lige ved siden af. Det gør jeg aldrig igen. For musen røg ned og slog hovedet mod en skammel og fik en dyb flænge over øjet. Og så måtte jeg tage ham på skadestuen for at få den limet. Heldigvis skreg han med det samme og der har ikke været det mindste tegn på hjernerystelse. Men alligevel. Jeg tror aldrig, at jeg har haft det så skidt med mine handlinger før. Onde, onde mor. Gjorde det man ved, man aldrig må gøre. Og de næsten mange år vil folk spørge til arret og jeg vil blive mindet om det igen og igen og igen. Måske skulle man bare lyve… Det var den polske barnepige! Jeg trøster mig med, at han slet ikke virker generet af det og vigtigst af alt; han ved ikke, at det var mig der gjorde det :-)

Et par dage efter ringede de fra børnehaven, at Kirstine var faldet med en dukkevogn. De mente ikke, at der var løse tænder men det havde blødt en del og hun var selvfølgelig ked ad det. Så ingen tvivl om, at jeg hentede hende med det samme. Hjem og snakke med tandlæge der dog først ville se hende mandag. Den ene fortand er blevet slået ind, men om der er skade på den blivende tand, ved vi ikke. Fredag aften var indersiden af overlæben nærmest sort af blod og meget hævet, men kun en enkelt gang under aftensmaden kunne vi se på hende, at den var øm. Og i dag tirsdag er der stort set intet at se. Men der en en lille mislyd på hendes tale der vidner om, at pløkkerne ikke sidder helt som de plejer…

Midt i alt dette har Kirstine alligevel haft overskud til at reflektere lidt over sin fremtid. Således afslørede hun den anden dag, at når hun bliver stor, så vil hun være eurytmist. Intet mindre. Eller heubemis som hun siger. Da jeg var barn, ville jeg være købmand eller bager. Men hun vil altså være eurytmist. Faget (om man så må sige) kender hun fra børnehaven, hvor hendes store helt Marianne kommer hver onsdag og laver eurytmi med børnene. Det er så fint. Et par dage efter kom det så frem, at hun også gerne vil lære at spille et instrument. Og her er valget så faldet på tuba. Så kan far spille guitar, mor kan spille tromme og Johannes… han er i følge Kirstine for lille til at spille. Men spændende, det bliver det, når min skønne pige en dag bliver en tubaspillende eurytmist.3 kommentarer til “Drama og fremtidsplaner”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  eurytmist - det lyder spændende:-) må blankt erkende at jeg lige måtte omkring google for at se hvad det går ud på - for har da aldrig hørt om specielle eu-rytmer? glæder mig osse til at høre orkesteret en gang - måske Johannes kan blive sanger? :-) ) 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Det er klart det måtte gå sådan, når hun går i en Steiner-børnehave. Altså ikke det med barnevognen men det med hendes ønsker for hendes fremtidige erhverv. Godt at du er begyndt at blogge igen. Så bliver mit liv lidt sjawere på nettet. Nej ikke lidt. Meget. 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg kan næsten ikke vente, til jeg skal til koncert i “Bakkens hvile”
  Måske Johannes kunne spille melodika.
Tilføj en kommentar


h1