Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Shit happens


Shit happens


h1 onsdag 24. februar 2010

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Nu har jeg jo delt lidt af min kvaler over, at Johannes faldt ned fra puslepuden og fik en flænge. I går måtte jeg så bekende kulør til sundhedsplejersken, der var på besøg. Hun er en garvet kvinde der vel er omkring 60. Af en eller anden grund havde jeg lidt frygtet en opsang omkring sikkerhed. Men der skete det, at hun fortalte, at hun i sin tid selv havde tabt sin datter ud af en moseskurv og ned ad en trappe. Og som hun ordret sagde: “Ja.. altså… shit happens”. Og det vil jeg så prøve at sige nu, når filmen gennemspiller sig og jeg igen får ondt i maven over, hvad der skete med min lille dreng. Shit happens.

I øvrigt er Johannes en kæmpe dreng, der i en alder af godt 6 måneder har samme vægt og næsten samme mål som Kirstine havde til sin 1-års undersøgelse. Sundhedsplejersken er meget tilfreds med ham og lød næsten rystet, da jeg spurgte, om jeg ikke bare skulle lave hans grød på vand. Næ nej det ville være afmagring! Og han er en stor flot dreng, der skal holde sin vækst. Så hvis I finder tøj i str. 3 år på udsalg, så køb det endelig sm 1-års fødselsdagsgave :-D5 kommentarer til “Shit happens”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Han slægter sin far på, hvad! Så sundhedsplejersken var altså ikke nervøs for, at han ikke ville lære at gå pga fedme?! Det var jo fint nok. I øvrigt et kært billede, han er som snydt ud af næsen på Søren! 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  ps det er mig Anne, der er annenonym! 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Næsen???? Havde sgu godt på fornemmelsen, at jeg blev lokket til noget, der ikke var nødvendigt… 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  He, kigger nogle gange forbi, hvis jeg har været forbi Sørens side. Du skriver jo om børn, og nu da vi har fået Astrid er det sjovt at læse om jer, der jo er en del foran os. Astrid er snart 16 måneder, og så er man jo nysgerrig efter at se, hvad der kunne vente forude.
  Den med at falde ned fra puslepuden kender vi godt. Astrid drattede hele vejen ned på gulvet, da hun var vel omkring 10 måneder. Omtrent en lille meters penge.
  Et kort sekund med hovedet nede ved siden af kommoden for at finde en ble… og bump, så lød braget. Hun græd selvfølgelig i et par minutter, men så var også det. En lille bule og ikke mere. Vildt hvad de kan holde til vore små kære!
  Hun er også faldet ud af sengen et par gange, når hun har ligget mellem os. Bump. To minutter med lidt tårer. Og så går livet videre igen…
  Men man lærer jo på denne hårde måde at blive lidt mere opmærksom :-) 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hej Ulrik
  Du er velkommen - bloggen er efterhånden mest en måde at fastholde det i hverdagen med børnene, der ellers ville være glemt. Men dejligt hvis det også kan interessere nogen her og nu… Tak fordi du deler dine ulykkeserfaringer med Astrid - jeg har hørt mange trøstende ord, men det bedste er altid når andre har gjort noget tilsvarende. Altså det er ikke det bedste for børnene selvfølgelig men for mig :-)
Tilføj en kommentar


h1