Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Søskendekærlighed


Søskendekærlighed


h1 onsdag 24. februar 2010

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Den anden dag lå Johannes og legede på legetæppet, mens Kirstine og jeg sad ved siden af og snakkede. På en eller anden måde kom vi til at snakke om forskellen mellem at elske nogen og synes nogen er søde/godt kunne lide nogen. Pludselig stak Kirstine sit hoved helt hen til Johannes’ hoved, kiggede ham i øjenne og sagde: “Jeg elsker dig Johannes”. Årh hvad om jeg lige smeltede…

Søskendekærlighed

Det er i øvriget sjov at høre, hvordan hun bruger vores ord, når vi har gæster. Fx sad hun og Andreas og kiggede på, at Johannes blev skiftet på en puslepude på gulvet og så klagede Andreas over, at han sparkede. Kirstine forklarede så: “Han spræller bare” “Han er så lille, han ved ikke, hvad han gør”. En dag hun kom hjem fra børnehave spurgte hun mig: “Har min skat sovet godt i dag?”3 kommentarer til “Søskendekærlighed”


  1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    og nu med billed:-)  2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    Som om jeg ikke savnede jer nok i forvejen… Håber snart vi bliver raske, så vi kan ses.  3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    Ja der er jo gået alt for lang tid… Men det var godt, vi aflyste i søndags, så vi ikke blev smittede.
Tilføj en kommentar


h1