Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » En gammel mand og et gammelt indlæg


En gammel mand og et gammelt indlæg


h1 søndag 18. september 2011

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

I dag fylder Søren 36 og skal derfor modtage lykønskninger fra bloggen. Jeg var lige tilbage i mit arkiv for at se, om jeg havde skrevet et indlæg til ham, det første år, jeg havde bloggen på hans fødselsdag. Det havde jeg ikke. Til gengæld stødte jeg på et andet sjovt indlæg fra september 2005, nemlig 50 ting du (måske) ikke vidste om mig.
Jeg kan konstatere at punkterne 5, 26, 35, 37 og 47 ikke længere er gældende eller i hvert fad under kraftig forandring. Fx nr 47 fordi jeg jo dels synger dagligt for/med børnene. Og dels i reglen ikke er fuld er når det sker. Der sker også en vis bevægelse i forhold til nr. 27 og 30. Med hensyn til nr. 24 kunne jeg tilføje, at jeg nu også selv har født to mennesker ind i denne verden. Og hvad angår nr. 31 kan man konstatere, at jeg har fået hvad jeg gerne ville. Nu ønsker jeg selvfølgelig begge dele større, men det er sikkert helt efter bogen.
Så for at ende hvor vi begyndte (uden nærmere association i øvrigt) - tillykke til min ÆGTEmand. Og et kys.3 kommentarer til “En gammel mand og et gammelt indlæg”


  1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    Tillykke med din gamle mand.  2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    Til lykke med din ÆGTEmand - gammel - hmmmm…. alt er relativt :o )  3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    ojNSupagKQdP
Tilføj en kommentar


h1