Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Glædelig jul og godt nythår


Glædelig jul og godt nythår


h1 mandag 1. november 2004

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Her på siden er vi forud for slagets gang, og derfor kan vi i dag sige godt nythår. Grunden er, at jeg har ladet mig udfordre i kategorien “Dametrend” ved at sidde model for en (uddannet!) frisør, der var på kursus i efterårets nyeste teknikker indenfor farve og klip. De sidste par gange er jeg nemlig gået fra min egen frisør gabende af kedsomhed over resultatet. Så nu skulle der altså ske noget.
Frisuren er jeg vildt glad for, men i min kådhed lod jeg mig overtale til at få en mørk underkant i den ene side. I DEN ENE SIDE! Hun var selv helt oppe at køre over resultatet og sagde at farvede partier er det helt store lige nu, og at det er vigtigt at være modig og markere sin individualitet i år 2004. Så var det liiiige, at jeg skulle have spurgt, hvem af os det var, der var psykolog og dermed potentielt sad på? det virkelighedsdefinitoriske monopol på vurderingen af sund adfærd. Men jeg tiede naturligvis høfligt og nød mit nye garn. Her kan I se mig - front and back:
ForfraBagfra12 kommentarer til “Glædelig jul og godt nythår”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  N?r du nu allerede har taget hul p? den kommende h?jtid, s? kan du jo lige s? godt fort?lle, at du har k?bt kalenderlys, s? den side af julehyggen skulle v?re p? plads.

  Jeg synes godt nok, at det er lige tidligt nok, men det er m?ske bare mig. I hvert fald fik jeg en sms fra Anne R forleden (dvs. i slutningen af oktober), hvor hun udbad sig julegave?nsker. Nuvel, de skal nok komme. 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Du ser herregodt ud……….ingen overraskelse der. 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  S? fin er du da. Det m? v?re l?nge siden jeg har set dig, eller vil du bare ikke fort?lle, at du ogs? har kastet dig ud i det der med at f? h?r klippet p?… eller hvad det nu hedder. 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ S?ren: Tak fordi du afsl?rer mit indk?b, det er virkelig bet?nksomt at udstille mig som julefanatiker. Sandheden er, at jeg br?ndende ?nskede mig et spindelv?vskalenderlys og dem havde de s? lige p? tilbud i Netto - og hvorfor s? ikke bare sl? til?
  @ Henrik: Tax
  @ Moster Anne: Nej, ingen hair extensions til mig, jeg plejer bare at skjule de lange lokker i en elastik i nakken. 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hej Tine. Det ser flot ud!
  S?ren: Hvor bliver de der jule?nsker af? 6. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Rigtig l?kkert h?r, men det er du jo altid l?kker - specielt n?r du m?der op til p-fester sch, sch… skal vi ikke ogs? se et billede af det? Jeg gl?der mig til at se h?ret live, s? jeg kan se den omtalte m?rke kant. 7. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Anne:Tak for de p?ne ord.
  @ Gritt: NEJ vi skal ikke se billeder fra vores p-fester p? min hjemmeside. Det er strengt forbudt og meget syndigt 8. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Du er vel nok heldig at have en far der har tid til at g? ind p? din hjemmeside og nyde sin smarte datter. Det er utrolig flot.Det gl?der mig du ikke har glemt din b?rnel?rdom.
  K?rligst “Fatti” 9. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Du har ogs? en svigermor, der har tid til at nyde det flotte syn. Tillykke med det nye GARN 10. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Ja, det er godt med en familie, der har god tid til at beundre en! Jeg skulle dog lige vende farens ord, f?r jeg fattede, at der hele vejen igennem var tale om en Valle og Volmer reference. Troede f?rst lige at det var min b?rnel?rdom at f? smarte frisurer, og det fik ikke lige umiddelbart klokkerne til at ringe. 11. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Ja, t?nk alle de gange man ikke har fattet, at det hele bare var et citat. 12. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  wauuuuuuu!
Tilføj en kommentar


h1