Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Dyrenes Bekæmpelse


Dyrenes Bekæmpelse


h1 tirsdag 2. november 2004

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Jeg vil ikke lægge fingre imellem: Jeg morede mig på andres bekostning den anden dag, og nu deler jeg det uden yderligere skrupler med jer. Der var et indslag på TV om Dansk Flygtningehjælps landsindsamling og i den forbindelse var en journalist gået på gaden for at spørge til folks donationsvaner. Normalt får man virkelig kiksede udtalelser ud af den fremgangsmåde, og denne gang var ingen undtagelse. Frem på skærmen træder en lidt naivt udseende ung kvinde med selvtilfredsheden helt oppe omkring ørerne og bluseudskæringen helt nede ved navlen. På spørgsmålet om hvorvidt hun støtter velgørende arbejde, svarer hun stolt: “Ja, Dyrenes Bekæmpelse”.2 kommentarer til “Dyrenes Bekæmpelse”


  1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    Glad for jeg ikke var den eneste der bem?rkede det. Det var sjaw.  2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    Hvad sjov er der i det. dyrenes bekæmpelse er en farlig organisation. de er ikke sådan at spøge med. Deres mål er “en systematisk udryddelse af jordens arter for at bekæmpe konkurrerende racer samt kontrol af den resterende bestand med henblik på fødevareproduktion.”
    Info om dyrenes bekæmpelse:
    http://www.ifany.org/2006/dyr/
Tilføj en kommentar


h1