Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Indre dialoger


Indre dialoger


h1 torsdag 4. november 2004

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Jeg har været alene hjemme siden tirsdag middag, og det er jo hyggeligt. Altså sådan de første par timer. For hvor fedt er det egentlig, når man ikke kan stille alle de der spørgsmål, man plejer, som fx; “nå, men hvad er dine planer i aften?” eller “hvornår er du sulten?” eller “gider du spille Yatzy?”. Jeg er ved at blive helt skizofren af indre dialoger. Og hvor sjovt er det at vågne om natten og have alt for meget plads og forsøge at kramme sig selv? Ikke helt vildt sjovt. Og det er så derfor, at jeg ikke længere skal tænke på, at der er slået to stillinger op på den afdeling af Riget, hvor censoren på mit speciale er chefpsykolog. Jeg skal jo ikke overveje at sidde på sjælland i hverdagene. Og jeg skal glemme alle hans pæne ord. Han løj nok bare og synes i virkeligheden, at jeg er en akademikernørd, der ikke kan fungere i den virkelige verden. Ja han gør s?. Jeg skal ikke søge. Ikke søge. Ikke søge.11 kommentarer til “Indre dialoger”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  s?g - og du skal finde………. men du skal jo osse lige vide hvad det ER du vil finde! 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Tine savner S?nne! 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Ogs? i den grad. Skulle vi aldrig drikke nogle ?l???!!! 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hold da op hvor man kan f? opm?rksomhed i en fart! Det er jo fint nok. Og jo Louise det skal vi, men du m? alts? vente til p? l?rdag. Til geng?ld lover jeg, at jeg har kridtet mine dansesko og glimmer i h?ret n?r Le Freak indtager scenen. 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Glimmer i h?ret og kridt i danseskoene….? Vi skal ikke til l?rerr?dsm?de, vel! Jeg synes du skal tage din guldkjole p?, og s? i?vrigt holde dig fra toiletterne p? Train :-) 6. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Louise: Pas p? med den tone ellers s? kommer du ikke ud og lege (men du kommer over kn?et - igen!). 7. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg synes, at du skal s?ge - hvis du savner s?ren for meget, kan du jo bare bes?ge mig ;o)(n? ja, det er jo nok ikke helt det samme….)men stadig v?k… du kan nok kun selv finde ud af, om du skal s?ge dem eller ej 8. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Gad vide, hvem det er, som bag anonymitetens kappe bager s? indiskret p? min k?reste? 9. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hej Tine
  Det er mig, Anne - og jeg bagte IKKE!!!!!!!!! 10. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Men du blev vist alligevel lidt smigret, hva’?! H? h 11. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Anne: Ja, jeg h?bede faktisk lige lidt p?, at vi skulle ligge i ske, n?r jeg kommer og bes?ger dig. H? h
Tilføj en kommentar


h1