Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » I bio


I bio


h1 lørdag 6. november 2004

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

I går eftermiddags var Pia, Søren og jeg inde og se Hella Joofs nyeste film “Oh! Happy Day”. Filmen har fået lunkne anmeldelser, og jeg synes da bestemt heller ikke, at den er på højde med “En kort en lang”. Men underholdende det var den nu og bestemt værd at se. Dels for at få et godt grin og dels for at blive mindet om, at livet ikke bare skal overleves. Især Søren Fauli og Ditte Gråbøl leverer nogle gode præstationer godt hjulpet på vej af, at de uden tvivl er blevet tildelt filmens sjoveste replikker. Lotte Andersen (der i øvrigt har fået ideen til filmen og er en af manuskriptforfatterne) gør det også godt men mere på den forventelige måde. Kurt Ravn (som jeg ellers tabte meget for et sted mellem rollen som Røde fra Matador og en karriere som opera-/musicalsanger) er blevet en kær ældre mand, der i bund og grund bare savner sine børnebørn, der bor i Jylland. Og det klæder ham. En sjov detalje er, at mit store 80′er idol Rick Astley har skrevet en del af sangene til filmens soundtrack. Men så vidt den interne sladder på Strandvejen 8a går, så har han jo også en dansk kone.3 kommentarer til “I bio”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Kunne vi ikke f? nogle lidt sjovere indl?g, end t?rre filmanmeldelser:-) Hvad blev der af sjove billeder af den blonde nev?, og historier fra samlivet i Janus La Cours Gade. N?r man skriver speciale, s? gider man alts? ikke l?se om kedelige film med Kurt Ravn. Tune, stram dig s? an :-)
  H & W na na na na na na 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Louise: Ja, jeg m? lige se at f? berettet om min weekend, men det inkluderer jo ogs? dig. Og hvor er det en fantastisk sang vi har f?et :-) 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Na na na na na na
Tilføj en kommentar


h1