Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Blame It On the Boogie


Blame It On the Boogie


h1 mandag 8. november 2004

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Stemme, hørelse, fødder og væskebalance er atter ved at være tilbage til normalen. Ubalancen skyldtes en fantastisk discokoncert, som min ven H (aka Louise) og jeg svingede vores kroppe til i lørdags. Det var Le Freak, der stod på scenen i Scandinavian Center for at fejre deres 10-års jubilæum og 3500 glade tilhører var mødt op i disco-dress og nogle endda med kæmpe mikrofonhår. Som det fremgår af dette indslag var der derfor pænt gang i den.

Og det blev jo ikke værre af, at vi undervejs spottede Rikke (aka mama) og hendes klike, der også havde banet sig vej frem til dette inferno af glitter and glamour. Rikke og jeg blev enige om, at vi også en dag vil have store guldvinger ligesom forsangeren, en maskine der kan kaste sølvkonfetti ud over 3500 mennesker og ikke mindst verdens største discokugle, som den der snurrede i loftet. Må man købe det for sin første løn?
Den mest påfaldende overraskelse fik jeg til sidst i koncerten, da musikerne blev præsenteret enkeltvis. På de to storskærme så vi et close-up af bandets gueststar på percussion og det var ingen ringere end Teresa i de flagrende gevandter, dvs Asgers gamle rytmiklærer og objektet for hans første store forelskelse (undskyld Karla). Straks hørte jeg en skinger stemme synge for mit indre øre: “Hej goddav med dig - hej Asger hej med dig - det er hyg’ligt at se dig her i dag, osv.”.

På trods af voldsom harme da H helt uforskyldt blev ramt af en bus (nu hader vi definitivt Århus Sporveje), og da jeg fik slukket en cigaret på min arm, tror jeg, at vi kan sige tak for en vellykket aften. Under temaet “H og W som i gamle dage” fik vi nemlig fornærmet diverse snærpede strigler og blev samtidig en ny slagsang rigere.6 kommentarer til “Blame It On the Boogie”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Nemlig’ ja. H & W na na na na na :-)
  Jeg har h?rt man f?r 500 kroner af Sporvejene, hvis man bliver ramt af en bus (det var 17′eren!!!!). 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg blev ogs? en gang ramt af en bus, men da var jeg en lille dreng og turde ikke s? meget. 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hvis klike spottede Rikke? 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ L?reren: Hvad mener du? 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Ved n?rmere gennemsyn ikke noget… 6. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  S? lige i kassen, at koncerten kommer p? DVD!
Tilføj en kommentar


h1