Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Fra bogreolen


Fra bogreolen


h1 tirsdag 9. november 2004

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

I sidste uge forn?jede jeg mig med Kirsten Hammanns: “Fra sm?rhullet”. Trods sin umiddelbart trivielle karakter indeholder bogen fine overvejelser over tilværelsen sådan generelt og det endda på en nuanceret måde. Fx har hovedpersonen Mette indset (i tanken omend bestemt ikke i handlingen) at det ikke nytter at spare på livet, da det sjældent udløser den forventede gevinst på falderebet. Men hun mærker også nydelsen ved den modne erkendelse af ikke at behøve (i.e ikke behøve at kende, forstå og følge med i). En slags “få noget ud af livet med det du har en følelse for”-morale. Måske lidt klicheagtigt - men jeg er ret vild med den måde hun fremstiller den der afstandtagen fra rigtigheden på. Og med den måde hvorpå hun ironiserer over hverdagens tåbelige og ureflekterede vaner.
Nødigt vil jeg indrømme det, fordi Mette nok lever lidt på kanten af mental sundhed, men jeg kan virkelig genkende mig selv i hendes finurlige tankespindsevner:

Mette behøver aldrig være bange for at fortrænge noget som helst, for selv om hun gør, hvad hun kan for at undertrykke forskellige problemer, så popper de altid op mellem kl. tre og fem om natten. Hun vågner og får en hvirvel af tanker gennem hovedet som så samler sig i et eller to uløselige problemer, der holder hende vågen og bange et par timer (p.171).

I denne uge er “Bridget Jones 2 - På randen af fornuft” i walkmanden som lydbånd. Fed måde at blive underholdt på, trods en utrolig dårlig oplæser. Og så er vi klar til filmatiseringen om en god uges tid. I næste uge bliver det nok mig selv, der står på bogreolen, da specialet skal have endnu en korrekturlæsning, inden det sendes til udgivelse i Psykologisk Studieskriftserie. Hm… troede bare det skulle trykkes, som det var afleveret, men det er selvfølgelig vigtigt at der ikke er for mange stave- og slåfejl. Måske jeg for længst skulle have prøvet det der - som normale mennesker gør - med også at revidere indhold. Men det bliver det altså ikke til.12 kommentarer til “Fra bogreolen”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Kirsten Hamann har ogs? skrevet Vera Winkelvir, som efter min mening er den bedste bog, der nogensinde er skrevet. 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Henrik: Det er jo l?gn og latin.
  @ Tine: Har selv t?nkt p?, at hvis jeg skulle l?se en bog nu, skulle det nok v?re den. Har du l?nt den p? bibloteket? 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Pia: Min rigmand har k?bt bogen i Samlerens Bogklub. Du m? gerne l?ne den, siger han. 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @Pia: Ja, og jeg har vist ogs? stavet navnet forkert.

  @Tine: Undskyld at jeg lyver p? din hjemmeside 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Henrik: Min hjemmeside er som intention et forum, hvor skyldf?lelse er overfl?dig. S? undskyld ej. 6. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Sidder jo her i Langbortostan og higer efter dansk l?sestof. Har t?nkt at bestillle Q - Carafats ?je af Luther Blisset, er der nogle anbefalinger (eller det modsatte) til den? 7. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Luther Blisset - har han ikke spillet i Watford engang? 8. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  En google-s?gning viser s?rme, at jeg huskede rigtigt. Se selv. 9. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Luther Blisset var min helt store helt, da jeg var lille. Jeg h?bede inderligt han kom til Liverpool, men det gjorde han ikke. Det gjorde til geng?ld hans ven 10. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Et lille billede af vennen JB 11. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg er overbevist om, at det er et synonym for 4 rde italienske forfatter-spirere… 12. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hver gang, jeg ser, at der st?r “Fra sm?rhullet”, kommer jeg til at t?nke “Fra r?vhullet”. Gad vide, om Kirsten Hammann har haft denne konnotation i tankerne, da hun gav sin bog den titel?
Tilføj en kommentar


h1