Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Slå automatpiloten fra!


Slå automatpiloten fra!


h1 mandag 15. november 2004

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Aktiviteten i min blog har været ret lav den sidste uges tid. Det er fordi, at jeg har været på kursus (som vi af underlige årsager kalder det) i min selvudviklingsgruppe (endnu en underlig betegnelse). Jeg har gået i gruppen i snart 2 1/2 år og er meget glad for det. Vi har mødtes fra 9-17 hver dag de sidste fem dage, og det har været noget af en forestilling at få mig ud af huset i så mange timer. For når man er arbejdsløs, bliver man rundtosset, hvis man skal noget, der tager mere end en halv time. Men hvad LAVER I da i alle de timer, tænker du nok. Og det er faktisk ikke helt så enkelt at forklare. Vi starter dagen med Yoga og ellers er det meditative øvelser, kommunikationsøvelser og dialoger mellem den enkelte kursist og læreren (såkaldte udtryksrunder) der fylder mest.

Af en eller anden årsag synes jeg, at de ord, jeg kan bruge om det, klinger lidt frelst eller alternativt. Sådan opleves det imidlertid ikke. Måske skal jeg så hellere fortælle om, hvordan det opleves. Jeg føler, at jeg bliver klarere på, hvad jeg vil, hvad der betyder noget for mig og hvordan jeg vil bruge mig selv. Det får jeg adskilt fra de forventninger andre kan have, fra de krav andre stiller og fra de forestillinger jeg kan have om, hvad der objektivt set er det “rigtige” at føle, gøre, sige osv. Jeg får øje på, hvad i mig der afholder mig fra at følge mit hjerte, og igennem dette lærer jeg, ikke kun at lade mig styre af de tanker der på automatpilot-niveau tenderer til at diktere hele min måde at være i verden på. Og ved på den måde over tid at få en større følelse for det jeg gør, og generelt går til mig selv med en mild og omsorgsfuld holdning, håber jeg at opleve mere glæde og meningsfuldhed. Hvis jeg ikke hele tiden skal bruge al min energi på at se gennem korrekthedens og bekymringens censurerende briller, vil der måske være mere overskud til at se alt det andet…som man kunne risikere at komme til at smile af.

Nu lyder det måske alligevel lidt frelst, men en stor del af bestræbelsen er netop at undgå postulater om “at elske sig selv” og “at nyde livet” men i stedet at lade følelsen blive virkelig og her igennem bevare jordforbindelsen. Det er jo derfor det tager så lang tid.8 kommentarer til “Slå automatpiloten fra!”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Helt ?rligt! Jeg synes du skal skide p?, hvad andre synes og g?re det, der er godt for dig. Det skal andre overhovedet ikke blande sig i. Du er en superstar, og du har fortjent at have det pisse godt. End of story 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg synes ikke, at det lyder frelst, men det kommer nok ikke som et chok. 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg vil dog lige tilf?je, at der ikke er noget i vejen med automatpiloten, n?r den s?rger for rene skjorter til den h?rdtarbejdende k?reste. ;-) 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Henrik: Jeg vil egentlig gerne bare give dig ret, men det er s? her, at det kunne g? hen og blive et postulat.
  @ Pia: That is brand new information! (citat: Phoebe)
  @ S?ren: Det er jo ikke automatpiloten, der s?ger for det; det sker hver gang med dybtf?lt k?rlighed fra hjertet. ;-) 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hvad med et ?r i Island. Her er arbejde. Her er en natur, der helt automatisk aff?der refleksion. Og af en eller anden grund er her (hos Nordens gr?kere) masser af tid… S?ren kan vel s?ge orlov uden l?n med garanti for tilbagevenden!? 6. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Mads: Ja, det kunne S?ren helt sikkert! Men jeg har det nu godt i Danmark. Har faktisk ikke i ?jeblikket vildt travlt med at finde et arbejde, men vil gerne vente p? det rigtige.
  Generelt skal mit indl?g ikke forst?s som et udtryk for at alt sejler - arbejdet i gruppen er bare et fors?g p? ikke at falde i s?vn i forhold til, hvad jeg egentlig vil med mit liv. 7. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  You go girl -du er for sej W.
  PS: Vil du ogs? stryge mine skjorter med k?rlighed? 8. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ H: Njaaaaa det ved jeg ikke rigtig. Kan Thomas ikke g?re det? S? kan vi jo danse disco imens.
Tilføj en kommentar


h1