Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Er jeg muteret?


Er jeg muteret?


h1 torsdag 18. november 2004

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Søren møder kendte i det store Amerika17 kommentarer til “Er jeg muteret?”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Dukken til venstre ser sgu da fjollet ud og herre urealistisk - kogeren. 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  N?h, du er bare blevet din mors yndlingsdatter. Husk i ?vrigt, at du nu ogs? kan skrive vinduespudserpasser p? dit cv. 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  hvorn?r muterer den anden og bli’r til min yndlingssvigers?n? 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Vinduespudserpasser er faktisk et ret fedt ord. Det vil jeg gerne v?re. Til geng?ld er der ingen aktuelle planer om, at vi sammen muterer til familien Disney. Men man ved selvf?lgelig aldrig. 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Britt: mener du, hvorn?r S?ren bliver til Jacob? 6. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Pia - det er da pokkers s? vaks du er! 7. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Vaks - det er ogs? et godt ord. Det har jeg ikke h?rt i mange ?r. 8. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Er der i ?vrigt ikke en hund i Disney-universet, som hedder Vaks? 9. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg havde s?rme ret. Her er et billede af Vaks, som i ?vrigt hedder Scamp p? engelsk. 10. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Vi vidste da godt, at det var en hund fra Disney…… 11. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Kogeren 12. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  !!!!!!!!!!!!!! 13. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Du er da en yndig lille Hausfrau. Det er en “s?dde” sl?jfe, du har i h?ret.Du er ved at bringe dig i finalen, som enhver svigermors dr?m. 14. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Muteret og muteret… Jeg har altid vidst, det var dig, der var inden i Minnie - det er da bl.a derfor din mor er s? vild med Mickey. Men jeg ved endnu ikke hvem der er inden i ham? 15. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hall?j for en aktivitet! Det er vel nok dejligt at v?re webmaster i dag. Desv?rre har jeg sp?ndt hjelmen lidt for h?rdt i min jobs?gning i dag, s? hjerneaktiviteten er nu definitivt udslukket. 16. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hep hey, jeg holder s? meget af Tine og S?nne, at jeg vil bes?ge dem i morgen, hvis de da er hjemme. S? kan overl?reren og musen give en kop kaffe til mig og min yndige kone - KOGEREN 17. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Tine - n?r du f?r styr p? hjernecellerne igen vil du s? ikke personligt overr?kke Henrik en dybf?lt tak for en l?kker fl?debolle. Jeg st?r gerne til r?dighed med nye konkurrencer, hvor det er mig der stiller sp?rgsm?lene og definerer reglerne….
Tilføj en kommentar


h1