Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Asger bager


Asger bager


h1 søndag 21. november 2004

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Nå, nok om alle de mutationer. De sidste dage er gået med lidt af hvert: Et super hyggeligt besøg af moster Anne og kusine Line, musical på Sørens skole, fødselsdag hos Anne, pizzaaften med Pia, Asger og Jacob (inden de ældste drenge skulle til koncert) og endelig en del korrekturlæsning og jobsøgning. I dag skulle det så være store bagedag. Vi fik besøg af Asger lidt før middag, og jeg havde bestemt mig for at udfordre ham i noget med noget bolledej. Onkel Sønne var flittig med kameraet, så I kan se en rapportage fra bedrifterne i billedgalleriet. Efter den udmattende aktivitet nåede Asger lige at smage resultatet, inden han styrtede omkuld i vores seng og tog en mindre eftermiddagslur på 3 timer og 20 minutter.2 kommentarer til “Asger bager”


  1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    Sikke nogle gode billeder! Hvor er Asger dog blevet stor, siden jeg s? ham sidst!  2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

    bed?rende bage-fremstillende barnebarn, finurlig fotograf - magel?s monster = herlig hygge!
Tilføj en kommentar


h1