Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Mest for piger


Mest for piger


h1 onsdag 24. november 2004

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Den kan kun anbefales: Den er pisse sjov, Hugh Grant er med, og man kan sidde og kende sig selv i det kiksede (især ski-scenerne) og drømme sig ind i det romantiske. Det er selvfølgelig filmen: “Bridget Jones 2 - På randen af fornuft”, som jeg taler om. Var inde og se den i mandags sammen med den jyske del af psyko-kliken og vi var pænt underholdt under hele filmen. Kan faktisk stadig ikke helt slippe drømmen om, at min kæreste skulle tage initiativet til en kæmpe slåskamp midt i et springvand, fordi der er et fjols, der ikke har behandlet mig pænt. Tænk at man gentagene gange kan optræde på den absolut mest upassende måde overfor kærestens alvorlige kollegaer. Og dukke op med blade i håret, øjenskygge i hele ansigtet og de værste ubegrundede mistanker. Og så alligevel blive forsvaret, reddet og elsket - lige præcis som den man er. Suk.5 kommentarer til “Mest for piger”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  S?nne er sej til at sl 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg vil godt lige p?pege, at jeg alts? ikke har set den samme film som Tune - der var ikke nogen der blevet REDET og elsket i den film jeg s? (det var bare noget man kunne forestille sig - meget syndigt - Freudian slip perhaps!). Meeeeeen, det v?re sagt, s? var det en super film. Synes dog S?nne g?r det liges? storartet som filmens helt…. 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hvis ikke BJ blev reDDet ud af et Thailandsk f?ngsel og hvis ikke MD r?bte “the three words” i hendes d?rtelefon, s? har vi ganske rigtigt set to forskellige film :-) 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Ja, og han kan ogs? sv?mme, hvis det skulle ende i et springvand. I ?vrigt Tine: G?r dig mig til et d?rligt menneske, hvis jeg synes at Hugh Grant er meget morsom i filmen - i ?vrigt uden at sympatisere med hans gerninger? For jo, jeg indr?mmer - har ogs? set filmen med min s?de k?reste og vi var kun fire - siger og skriver 4 m?nd i en fyldt biosal 8 i Cinecity - tankev?kkende:-) 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ H: Hold k?ft hvor er jeg langsom - og hvor jeg dog staver d?rligt! Det ekstra d er tilf?jet og jeg l?gger gerne navn til en retolkning af Freud til noget i retning af “slip of the tastatur”.
  @ S?ren HC: Vi oplevede en tilsvarende k?nsfordeling i Cinecity (der vist er blevet til biocity siden du boede her sidst)- det er ret fun. Og nej, det g?r dig ikke til et d?rligt mennesker at more dig over Hugh Grant, is?r ikke n?r du er s? fantastisk at g? i bio for at se filmen med din k?reste :-) .
Tilføj en kommentar


h1