Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Så så man lige mig krydse landet


Så så man lige mig krydse landet


h1 tirsdag 30. november 2004

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Nu er jeg vel hjemvendt efter en weekend i hovedstaden, hvor jeg fik besøgt først Susanne og derefter Anne. Super hyggeligt må jeg sige og bestemt en gentagelse værd, hvis ikke lige det var fordi, at Susanne om kort tid drager to år til Uganda. Og der findes vist endnu ikke Orangebilletter til Afrika.

Fejltrin i KBH der skyldes min provinsielle herkomst:

 1. Gik fire omgange på 3. sal i Illum pga. manglende evne til at identificere kundetoilet via kort over stormagasin.
 2. Stirrede længe på mine indespærrede byttepenge, da jeg købte billet i bussen, og måtte instrueres i at l?øslade dem.
 3. Kørte et stop for langt med bussen efter at have stået med hovedet ud af døren (ved det rigtige stoppested) og højlydt sagt: “Hov, er det ikke her, jeg skal af?”
 4. Overså automaten til klippekort da jeg steg på bussen og spinnede adskillige gange rundt om mig selv før jeg - ved hjælp af opgivende retningsanvisninger fra chaufføren - fandt den (havde ellers lånt klippekort for at undgå gentagelsen af byttepengeseancen).

Efter de traumatiske busoplevelser besluttede jeg mig for at blive indedørs efter min hjemkomst i går, og benyttede lejligheden til at bringe lidt julestemning ind i hjemmet. Jeg er ikke til det helt store show, men lidt blev det til:
SpindelvævslysKommer julemanden?vinduespynt7 kommentarer til “Så så man lige mig krydse landet”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Der g?r rygter om at dit hjem lugtede af lettere mandeh?rm, da du vendte hjem. 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Tak for bes?get! Kan se, at du vist kom lidt i julestemning af juletr?s-arrangementet i min g?rd. I ?vrigt fint at se det spindelv?vs-kalenderlys nu er blevet taget i brug. Jeg h?ber ogs?, at der bliver h?ngt noget p? din pakkekalender (S?ren)! 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Henrik: Egentlig var der rent og p?nt, da jeg kom hjem, men der var helt klart brug for en r?gmaske.
  @ Anne: Arrangementet i din g?rd fortjener jo n?rmest et indl?g for sig selv! Det var top underholdning og passede perfekt sammen med dine l?kre peanutcookies. Selvf?lgelig n?ede jeg at smide mit kalenderlys p? gulvet, s? det kn?kkede. Men heldigvis holder v?gen det sammen, s? det godt kan bruges alligevel (i hvert fald indtil brudet, der indtraf “den 20.”). 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Tune, tror du ikke du skal lade v?re med at s?ge job i Kbh :-) Og hvis du har t?nkt dig at bes?ge mig i USA (og det har du jo selvf?lgelig!), s? tag lige S?nne med, s? jeg ikke skal bekymre mig, hver gang du tr?der ud af min hovedd?r. Dejlig julestemning….kan du ikke komme forbi mit kontor og sprede lidt? 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Decemberhyggen spreder sig - det ser dejligt ud! - men hvor ER pakkerne? 6. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Tine er l?kker og s?d og smuk og meget meget mere 7. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Ja, og derfor skal jeg snart have nogle pakker p? min pakkekalender!
Tilføj en kommentar


h1