Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Hvem der bare var dronning


Hvem der bare var dronning


h1 torsdag 9. december 2004

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Underlig er tiden, hvor man selv synes, man har travlt, og alle andre synes, at man ikke laver noget. Måske har vi forskellige definitioner af, hvad det vil sige “at lave noget”. Eller i hvert fald af hvordan man mest rigtigt laver noget. Tænker folk på, at stress ikke kun kommer af at have for meget at lave, men også af at være frustreret over sin situation? Jeg vil dog ikke til at diskutere, hvorvidt der er blevet lavet noget her på siden de sidste mange dage. For det er der ikke. Har jeg ikke haft tid? Var det mest sjovt i starten?

Nå, nu da jeg er her igen, kan jeg fortælle om noget af det, der er sket siden sidst. Lørdagen gik i Fredericia hos Sørens moster, hvor vi var samlet til fødselsdag og julehygge og selvfølgelig god mad og godt selskab. Så snart jeg igen havde fødderne på århusisansk grund, løb jeg ned i turbinehallen, hvor mit gamle institut holdt julefest. Jeg klistrede mig sammen med Gritt, drak om kap med mig selv og måtte kortvarigt acceptere ?genavnet “den fynske dansemus”. Mandag var det blevet tid til, at Pia og Asger skulle udsættes for vafler fra vores nye vaffeljern. Det gik vildt for sig, for den lille dreng mosler konstant rundt og skal have fingre i alt - og det går stærkt. Men han kan til gengæld også give et smil, der ligesom siger: “Yes Monster, der fangede du, hvad jeg ville, så nu er du inde i varmen”. Og så er der faktisk ikke rigtig andet, der betyder noget.

Jeg har også? været til møde i en arbejdsløshedsgruppe, som vi dog var nogle stykker, der hurtigt fik lavet vores egen udløber af. Og jeg har haft besøg først af min kursusgruppe og dagen efter af min etno-klike. Sååååå fik vi lige vafler igen. Føler jeg efterhånden er i høj-eksplosionsfare, og at badevægten måske er bedst tjent med at holde julefri.

Indimellem har jeg skrevet på nogle ansøgninger, men jeg er sgu lidt gal over udsigterne. Har fx lige fået afslag p´å at blive del af den frivillige aftenrådgivning i Kræftens Bekæmpelse, så ikke engang gratis vil man have min arbejdskraft. Ih hvis man dog bare var dronning.5 kommentarer til “Hvem der bare var dronning”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  You could be queen and I could be king and we could be heroes just for one day 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Sjovt! Netop den sang har jeg haft i hovedet hele ugen!! Gad vide om den er blevet spillet s? h?jt, at det kunne h?res helt ude p? Emilievej?? Og til Tine- tak for sidst! 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Tune, du er min dronning. Gid det var mig du havde klistret dig sammen med til julefesten :-) 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  S? f?lte jeg mig jo lige lidt som en dronning alligevel… 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg m? gentage en tidligere kommentar: Hvis du vil, kan du blive konge af Sverige.
Tilføj en kommentar


h1