Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Frem og tilbage er lige langt


Frem og tilbage er lige langt


h1 onsdag 15. juni 2005

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Puha, der sker en del for tiden. Jeg har sagt mit arbejde i Aalborg op og er der ikke mere. Detaljerne skal nok ikke udpensles på denne offentlige side, men essensen er, at det ikke var et job for mig og jeg fik det rigtig skidt af at være der. Nu skulle jeg så tage en periode til at komme ovenpå og langsomt finde ud af, hvad der så skulle ske. Men frøkken “krudt-i-røven” greb selvfølgelig knoglen efter få dage og ringede til Randers, hvor jeg var i løntilskudsstillingen, inden jeg tog jobbet i Aalborg. Jeg skulle bare liiiige høre, hvordan verden så ud hos dem. Hvor om alting er, skal jeg nu til samtale på en stilling i deres psykiatritilbud på tirsdag. Så hvis nogen ligger inde med et par kilo tålmodighed eller et par ordentlige klumper bly til den nederste del af ryggen, så kunne I ærlig talt godt lige have sendt dem herop. For nogen har godt nok ufatteligt svært ved at geare ned. Selvom det måske er det eneste rigtige lige nu.5 kommentarer til “Frem og tilbage er lige langt”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Er sikker på du gjorde det rigtigte - Aalborg er ikke for børn. Tro mig, jeg har været der.
  Held, lykke og lidt let-bly til dig! 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg har en smule dovenskab jeg godt vil dele ud af ovenpå en intenst tre ugers kursus i Sorø - of all places. Og hvis du ikke vil ha’ det bruger jeg det selv - har været helt flad siden jeg kom hjem. Med dovenskaben følger gratis bly - primært i r…..Jeg synes nu det lyder meget godt med dine planer - du kender det jo i Randers - og det er tilsyneladende ikke for noget dårligt, så det er vel godt nok at beskæftige sig med noget man ka’ li. Så kan man vel reflektere lidt hen ad vejen. Godt du stoppede i Ålborg, når det var skod for dig. Glæder mig meget til at se alle jer jyder på lørdag. 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg skulle have skrevet en ansøgning i går (blev ikke til noget), så skulle jeg have lavet den i dag (blev heller ikke til noget). Tag noget af min dovenskab, vil du ikke nok? 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Suuuuuuuuuuuuger jeres dovenskab til mig. 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Som en, jeg kender, sagde til mig i går: Jeg er altid blevet bildt ind, at lediggang er roden til alt ondt, men nu er jeg ved at finde ud af, at jeg er gået glip af en hel masse sjovt.
Tilføj en kommentar


h1