Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Rundt i sommerlandet


Rundt i sommerlandet


h1 søndag 19. juni 2005

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

I går var vi i Nyborg for at fejre far-egernets 60-års fødselsdag. Det var en fin dag med skønt vejr, så vi kunne sidde på terrassen og nyde det. Der er lidt billeder fra terrassen i mit billedgalleri. I skrivende stund kommer solen atter frem, hvilket passer mig glimrende. Om lidt skal jeg nemlig med Louise og Gritt op og hygge i famlien Bramsens kæmpe hus og have, som det endnu ikke er lykkedes mig at få set. Men nu skal det være; lille Karl skal rulles i græsset og Louise skal fortælle røverhistorier fra USA.6 kommentarer til “Rundt i sommerlandet”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  1000 tak for at I var med til at gøre det til en skøn dag! Det er nogen dejlige billeder i dit billedgalleri! Det er underligt at jeg nu er blevet så gammel! 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg forstår eftgerhånden bedre og bedre morfars kærlige spørgsmål han stillede mig engang: “Sig mig HAR du ingen kam?” - og svaret er stadig - “Nej åbenbart ikke”…Nå navlepilleriet længe leve. Det var rigtig dejligt at se jer allesammen - Men jeg mangler lidt tid med dig og Søren - og for den sags skyld også Pia og Jacob - hvor der ikke er andre, man også lige skal nå at snakke med. Håber den tid snart kommer. Skønne billeder af Nullermand Bubbi A-mand. 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Så har jeg en ny version af “efterhånden” på banen - hvornår lærer jeg at stavekontrollere før jeg sender. Er dette i virkeligheden cyberspaceudgaven af “Tænk før du taler”? Håber ikke der er stavefejl i dette indlæg… 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @Anne DÆM: Så kom da til Århus i løbet af sommeren. Det kunne være så hygsomt. Og det der med stavekontrollen kunne jeg også godt bruge, men måske er kommentarerne mere autentiske med skønhedsfejl i. (Er det i øvrigt dig selv, der er den ordblinde løve?). 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Ja det ku være hyggeligt. Så slesvig - det tror jeg nu nok vi tør… (Har først for nylig ved Mortens hjælp opdaget Casper og mandrilaftalen. Bedre sent end aldrig! Tømrer Tanjas ben der er lavet ud af porrer er flotte, selv om det er skidt at ha fødder der er skruet forkert på i stedet for at ha hænder der er skruet rigtigt på når man er tømrer.. Sort, som Line ville ha’ sagt. 6. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @faregernet: tak for sidst.
  @Anne DÆM: Ja, tænkte faktisk det samme, da vi tog hjem.
Tilføj en kommentar


h1