Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Hjem igen - jubiiiii


Hjem igen - jubiiiii


h1 torsdag 23. juni 2005

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Søren har travlt med at få skrevet metodeopgave i disse dage, og jeg må kæmpe lidt for at få adgang til computeren. Så er det godt med denne tidlige morgen, hvor lyden af tastaturet højst er lidt asynkron i forhold til frekvensen af hans snorkelyde.

Jeg fik lov at komme hjem igen. Det vil sige, jeg fik jobbet i Randers, starter første august og er ansat et år. Derfor er der nu tid til at fordøje den seneste tids tumult og få holdt en dejlig sommerferie. Sørens forældre er de bedste julemænd (selv når det ikke er jul) og har givet os og the wild sisters en uge på Fanø, så det bliver skønt at komme ud i det danske ferieland :-) . Ellers bliver det en hjemmeferie, fordi vi gemmer finanserne, til vi forhåbentlig kan komme til USA i efterårsferien (var ellers begyndt at plage lidt til Søren: mere ferie, mere ferie).

Tilbage til Randers. Jeg skal ikke lave helt det samme som sidst, men arbejde i deres psykiatritilbud, hvor brugerne starter individuelt. Jeg skal forsøge at skabe en udviklingsproces for personer med psykiske lidelser (alt fra angst og depression til personlighedsforstyrrelser), der er stabiliseret og har forudsætninger for at komme på arbejdsmarkedet. Jeg er på i hele processen, det vil sige arbejdet med sygdomsindsigt/sygdomserkendelse, afklaring af jobønsker i relation til de ressourcer og sårbarheder, der er, opstart og gennemførelse af praktik/arbejdsprøvning og afmelding til det, det nu ender med (arbejde på almindelig vilkår, fleksjob, pension osv.).

Det er naturligvis brugerens sagsbehandler i kommunen, der sidder og styrer alt med lovgivning, økonomi o.lign., ligesom det er vores jobkonsulent, der finder den relevante praktikplads. Det, jeg skal, er at holde en tæt kontakt, have en masse samtaler (hurrraaaa) som et slags parallelforløb til virksomhedspraktikken. Det er en sårbar gruppe, så tilbuddet er specielt konstrueret til, at man skal have gooooood tid til den enkelte - det er jo super nice. Jeg skal også ud på virksomhederne og tjekke, hvordan det går og være den analytiske og konstruktive mellem(mads-)mand de gange, det ikke går. Eller måske bare klappe brugeren på hovedet og sige; “kom lige ind og tag en snak om det her i næste uge”. Den opdagelsesproces synes jeg er ret spændende, altså at hjælpe brugeren med at finde ud af, hvad det er, der er svært i interaktionen med andre, hvorfor det er svært og hvordan han/hun håndterer det.

I sagens natur er det ikke den tungeste psykiatri, jeg får fingrene i - der skal jo ligesom være en sandsynlighed for, at en tilknytning til arbejdsmarkedet vil lykkes. Jeg får derfor bl.a en masse samtaleerfaring, psykiatrisk erfaring, erfaring med revalideringsområdet og erfaring med den kognitive metode, som er tilbudets indgangsvinkel, og som også er (lidt for) meget hurra i den psykologiske og psykiatriske behandlerverden lige nu. Og det er altsammen noget, jeg gerne vil have erfaring med, fordi jeg synes, det er spændende. Men bedst af alt skal jeg tilbage til et godt sted med nogle rare mennesker…5 kommentarer til “Hjem igen - jubiiiii”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  go’ gerning ka’ ikke gøres for tit - så her endnu rigtig mange gange rigtig hjertelig til lykke med jobbet, frøken krudt-i-røv. - Og kan I SÅ holde jer en go’ velfortjent sommerferie ( hurra for julemænd Karen og Frede). Håber at se I 2 fra Janus La Cours gade + Pia til REM på lørdag 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Har lige fået et dejligt brev fra min a-kasse med flg. ordlyd: Vi skal venligst meddele, at du ikke vil få karantæne i.f.m. dit arbejdsophør. Måske vil verden mig det godt for tiden. 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Så lader det til at den lille hvæsende fyr forsvandt fra dine skuldre. Tillykke…Og nyd sommeren. 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Tillykke Tine - Det var på alle måder en vigtig, modig og gavnlig beslutning du tog mht.Ålborg - se dog bare hvor det flasker sig - Man bliver jo helt spliff…Så er der lagt i ovnen til en dejlig sommer. Selv Sankt Hans arter sig i år. Vi har tilbragt dagen med grædende unge på BGI - det var sgu en hård afsked for dem - men jo egentlig på den gode måde midt i alle tårerne. Lise og Nina har klamret sig til deres mindebøger siden vi kom hjem - og der er ihvertfald stof til mange dejlige minder og ord fra vennerne. De unge er nu bedre til at sætte ord ( og handling)på deres følelser end de var da jeg var en lille dreng. Det er skønt at se. Hvis Bertel Haarder afskaffer 10.klasse som den er nu og derved afskærer de fleste fra et efterskoleophold, så er han en uduelig nar - Nå nok om det - hvad hjertet er fuldt af osv.. Så lige igen: Tilykke med jobbet. 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Tak for tillykkerne. Ja, man må sige, at det alligvel flasker sig midt i alt rodet. Heldigt at jeg kunne komme tilbage og så endda i en lønnet stilling denne gang. På en eller anden absurd måde var det altså god timing. Knus til de grædende unge mennesker - hvor har de haft det godt.
Tilføj en kommentar


h1