Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Mit liv som zebra


Mit liv som zebra


h1 torsdag 30. juni 2005

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Jeg er stor fan af zebraen og køber eller får derfor mange zebrating. Problemet er bare, at jeg deler opgang med en ko-fan, og det kan godt skabe ballade. Det er faktisk årsagen til, at den store zebra på billedet herunder er fyldt med plaster. Bare fordi den en dag stod ude foran Oves dør og trådte ganske lidt på en lille kofigur, så vendte den hjem i denne miserable tilstand. Stakkels zeb - jeg tror den fik mange bank oppe på fjerde.

den store fik tæsk under et besøg hos Ovenull11 kommentarer til “Mit liv som zebra”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hej Zebra!

  Så længe det ikke er dig der får bank går det nok - men hold da op hvor en fin samling du da har fået dig!!!! 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  lidt wild med den jakke! på mit arbejde har vi et stort zebra-hoved i papmaché, det ville passe godt til jakken. hvordan fik du egentlig den hobby at samle på zebra-ting? 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  det er mig, der er Annenonym
  /Anne 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Er det ikke også noget med at ztriber zlanker? - Jeg får forhåbentlig snart lagt nogle billder op fra min tur på min side snart! 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Anne: Jeg blev zebrafan fordi jeg ER en zebra. Jeg blev en zebra, fordi jeg i foråret 1996 fik striber i håret og Pia derefter kaldte mig Enit plenit der zebra, senere forkortet til zebra og zeb.
  @ Line: Striber skal gå den rigtige vej for at slanke; lodrette slanker og vandrette har modsat effekt. Glæder mig til billederne. 6. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Det er jo sandt… jeg troede faktisk du var den ene halvdel af kaj og mat… Meeen man kan val også godt være mere end en ting af gangen :) ! 7. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Du mangler lige Halfdan Rasmussens:
  Zebra, zebra, zebra
  er du æsel eller hest?
  Tror du striber klæ’r dig bedst?
  -Hvor sku’ jeg vide det fra?

  Der er sat musik til den (og alle de andre fra hans ABC), hvor det er Otto Brandenburg og Elisabeth (Gnags lillesøsteren), der synger. Den slags hører vi en hel del i vores lille børnefamilie.

  Har du nogensinde set Mads J’s fantastiske zebra jakkesæt? Det er superflot, så måske kan Madds lokkes til at uploade et billede af det?

  Ida 8. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Ida: Tak for det smukke vers. Jeg har faktisk været med til at give cd’en og bogen til en lille purk, men kendte ikke zebradigtet. Det gør jeg nu og jeg kan rigtig godt lide det. Jeg har hørt meget om Mads’ sæt men aldrig set det. Så Mads hvis du læser med, kunne et billede af sættet være en oplagt mulighed for at genoplive din hjemmeside for en stund. 9. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Skal du så ikke ind og se den dersens nye film med en Zepra “Fartstriber”? 10. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Søren HC: Jo det burde jeg faktisk og har også tænkt på det. Min nevø må skynde sig at blive stor nok til at komme med i bio. 11. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  men så skal han da klippes inden - ellers falder de søde krøller vel ned over øjnene! - eller må han få fletninger??
Tilføj en kommentar


h1