Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Overskudsliv skrinlagt mhp* glimtvis genoptagelse


Overskudsliv skrinlagt mhp* glimtvis genoptagelse


h1 tirsdag 13. september 2005

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

For at sige det som det er, så er jeg træt. Zzzzzz. Rent tidsmæssigt har jeg måske ikke travlt, men metaltrætheden øhh den mentale træthed er allestedsnærværende. Tror grænsen for min kapacitet er nået. Som i sort skærm. Kan man sygemelde sig for det? Konsekvenserne er omsiggribende. Hurtige løsninger er attraktive på linie med solstråler efter en lang vinter, så maven er nu fyldt med urimelige mængder kulhydrater. Føles som evigheder siden jeg fro cyklede gennem byen og følte mig overskudsagtig: Cykelkurven fyldt med Emmerysbrød, italiensk skinke, peccorinoost, ingredienser til hjemmelavet pesto mm. og hjertet fyldt med intentioner om at forkæle manden i huset med et veldækket bord. Var det tirsdag i sidste uge?

Ramt af den glimtvise vildfarelse at jeg har evner sådan rent skovmandsmæssigt, fældede jeg i går træer sammen med Søren og vores humorfyldte overbo. Så så man lige mig med en motorsav. Desværre uden sikkerhedshjelm og høreværn hvilket uomtvisteligt ville have gjort det hele lidt mere Erik Peitersen look-alike. På en god dag. Og hvis vi havde bygget en bænk af tømmeret. Men wrrrrm wrrrrm jeg var på.

Hvad sker der i øvrigt henne i den der voksenbranche i øjeblikket? Troede faktisk at god løn, hus, ægteskab, bil og børn fulgte automatisk med en alder der i raketfart nærmer sig de 30. Må nu lade fornægtelse og naivitet vige for en grundig redigering af drømmen efter virkeligheden. Og købe peber til Søren på søndag.

Vil nu forsøge at aktivere selvrefleksivitetens freezeknap og koble lidt fra. For hvordan f….. skulle jeg ellers kunne koble til igen i morgen? Kunne også bare vælge at citere Nynne: Væk med virkeligheden. Og frem med Eurowoman.

*mhp = med henblik på11 kommentarer til “Overskudsliv skrinlagt mhp* glimtvis genoptagelse”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Det der med, hvad der automatisk følger med de 30 - det kan godt parallelforskydes nogle år - Det ku det ihvertfald godt nede i 80′erne - Så - keep on dreaming and don’t give up. Men det er okay at gi’ Søren en rigtig grim peberting - så ka’ han måske snart fatte det…:)
  Metaltrætheden er forhåbentlig stadig følsom overfor restaurering - måske i form af en snarlig toscansk luftforandring…Indtil da - prøv med samme opskrift som sidste tirsdag - det lød dejligt og overskudsagtigt. 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Du kan godt finde den der picknic kurv frem om to ugers tid, for saa er der en H der traenger til lidt opmuntring og et godt glas vin (ja, det haenger jo unaegteligt sammen!) Saa kan du maaske forklare mig hvor mit voksenliv er blevet af (FYI: jeg fylder sgu ogsaa 30 naeste gang) - jeg har ikke engang et job…
  Hils Sonne paa sondag - tror ikke et kort kan naa frem :-) Nyd dit dejlige liv, Tune Og hvis du har billeder af dig med motorsaven…sch sch 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  (…) med intentioner om at forkæle manden i huset med et veldækket bord (…)

  det lykkedes nu da også meget godt. den ost var dælme god. 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jubiiii H, der er ikke noget jeg hellere vil end at muntre dig op med et glas vin. Så kom du hjem og bliv krammet lidt og få nyt mod på på livet i staterne. Det med motorsaven kan vi altid finde ud af ;-) . 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Voksenlivets km/t = Alderens km/t

  Det er der i hvert fald set eksempler på.

  Mht. me(n)taltrætheden… bare det at mærke den kan sikkert for mange tage en 20-30 år. Om man så vælger at turde gøre noget ved den, eller bare affinder sig med den, er en anden ting. Jeg tror sgu på et liv efter trætheden, indtil andet er bevist. Men det med at turde sætte handling bag troen, er nok der skoen trykker. 6. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hej Tinchen
  Ja, det var lidt af en nitte, I trak med det sav-værk;-) (hvem husker i øvrigt Stock, Aitken og Waterman?) men det endte da med sav-hygge alligevel, så jeg vælger at tro, at det er andre sager, der dræner energien. Min realitetsbevidsthed påbyder også mig at sige at vi er flere, (længe leve flertalsdiktaturet) hvor det hele ikke funker-funker, selv om man er fyldt 30, sådan godt og vel. Ikke nogen trøst godtnok, men ihvertfald er det virkeligheden. Iø har jeg da et par Se & Hør, som du måske ikke har læst ..eller jeg ved ikke, om de oprindeligt kom fra dig, og så er jeg færdig med at børste Michael Laudrups tænder, og du kan godt låne ham, hvis du selv afleverer ham i bogvuggeren;-) Nu har jeg lånt ham kometen med hundehovedet, så må jeg se om jeg kan li’ den. Og så tillykke med din hans fødselsdag selvfølgelig da. Kh Henriette. Og tak for humor-noten… 7. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  noget andet er… jeg vil gerne tilføje willads.dk til min “feedreader”, men mangler noget info for at kunne gøre det… altså…hvad skal jeg skrive som din “location of feed”? Forstår du, for jeg forstår vist ikke helt selv.
  Hej igen. Henrietchen 8. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Henriette: Tak for tilbudet om det med MLs tænder, men jeg har bestemt mig for at boycotte hende Camilla Stockting med det grimme pandehår og den lidt for fede karriere. Sådan uden videre. Gider sgu ikke beskæftige mig med hende. Du må til gengæld meget gerne få min location of feed, men jeg ved ikke hvad det betyder. Kan nogen hjælpe?
  Tak for lykønskningerne og suppen (???) til manden. Han nød den faktisk efter skoletid i mandags. 9. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jojo, det var en god suppe, måske fra Polen.. jeg ville jo gerne lykønske og kom så i tanke om at man i jødiske kredse (har lidt en ting med det)bruger kyllingesuppe med nudler som et universalmiddel på niveau med en kop the på engelske kanter. Sådan en skål suppe kan alt. Jeg selv bruger Eight Hour Cream. Simpelthen et remedie med helbredende virkning. Og det var jo et smukt symbol, når jeg ikke havde en æske Merci ved hånden. I øvrigt tror jeg, at den skrottede Camilla S. er jødinde. Og hendes far spiller blokfløjte i en samspilsgruppe. Jeg kunne godt li’ hende, men var træt af at læse om hendes evindelige tømmermænd efter eller før eller midt i et redaktionsmøde og lirumlarum. Bogen havde sine fine momenter, så den gled ned. Det der tekniske, jeg er ude efter, er muligvis, hvad der står her i bunden af skærmen med med RSS og halløj. Men ellers er det sådan et lille logo på forsiden af loggen, som jeg kan linke til og derfor bliver adviseret hver gang du “udgiver” en ny text. Har ikke sproget til at forklare mig her. Mvh. Henriette 10. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Tak for suppe. Det var godt mod mine vedhængende tømmermænd.

  Mht. location of feed, så tror jeg, at det er denne adresse, du skal bruge:

  http://www.willads.dk/wp-rss2.php

  Uden dog helt at have styr på det… 11. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Selv tak og tak, det var lige det, jeg efterlyste. Nu er der et lille bitte den le petit prince logo i min “feedreader”-dims:-)
  Mvh Henriette
Tilføj en kommentar


h1