Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » 50 ting du (måske) ikke vidste om mig


50 ting du (måske) ikke vidste om mig


h1 lørdag 24. september 2005

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

1. Som barn var jeg vild med råt, hakket kød
2. Den eneste gang jeg fik lattergas, gik jeg bagefter ind i et bord og kastede op hele natten
3. Jeg gik i dagpleje med en der hed Kenton
4. Jeg har næsten brækket næsen på en karrusel i Odense Tivoli
5. Jeg tager ofte varer med skadet emballage; ellers er det synd for butikken
6. Mit sociale behov er ikke ret stort
7. Først i en sen alder opdagede jeg, at butikker med pruttepuder o.lign. ikke hedder spøg og skræmt
8. Jeg har tisset i et glas, fordi jeg ikke turde forlade mit værelse i frankrig
9. Jeg har trådt i en rive, så den sad fast i min fod
10. Mine bedsteforældre hed: Jens Peter, Else, Jørgen Emil og Aase.
11. Jeg har smækket døren i hovedet på et hætteklædt mand, der ville røve en bager/kiosk
12. Jeg er blevet fotograferet på en pony, mens jeg havde nissehue på
13. …er ikke et ulykkestal for mig
14. Det er meget svært for mig at modtage negativ kritik
15. Men jeg hader uærlighed
16. Jeg er vild med tarteletter med høns i asparges
17. Jeg har gjort rent på Jørgen De Mylius’ hotelværelse
18. Jeg tænker meget på, hvad jeg tror, at andre synes er bedst at gøre
19. Jeg er blevet stoppet af politet. Jeg gjorde honør og sagde: “Hånden til hovedet det var virkelig dumt gjort.”
20. Jeg synes, at overdreven brug af udråbstegn er en misforståelse
21. Jeg har modtaget klaverundervisning i 6 år, af en der hed Henning
22. Da jeg var barn, troede jeg, at min familie havde en helt unik form for humor
23. Den første dreng jeg kyssede hed Kristian
24. Jeg har set et menneske komme til verden
25. Jeg er meget bange for slanger
26. Jeg begynder let at græde
27. Jeg er besat af dokumentarprogrammer, der omhandler børn, skæve eksitenser og/eller overvægtige
28. Jeg fik først mit mellemnavn, kort før jeg fyldte 12 år
29. Jeg har boet 7 forskellige steder i årene 1996-1998
30. Vingummi har aldrig rigtig sagt mig noget
31. Jeg vil meget gerne have et hus og en have
32. Min ene kusines navn rimer på mit eget (eller omvendt)
33. Jeg bryder mig egentlig ikke om at ligge ved stranden
34. Ofte synes jeg, at jeg taler for meget eller for lidt. Sjældent lige tilpas.
35. I øjeblikket tænker jeg meget på, hvad jeg ville gøre, hvis Asger faldt ned i en af de små kloaker på vejene.
36. Jeg er helt vild med at få gaver
37. I den del af mit liv jeg kan huske, har jeg aldrig fået taget en blodprøve
38. Jeg har en latent angst for at blive afsløret i at være uoplyst og ikke have gjort tingene godt nok
39. Uden min storesøster var jeg ilde stedt
40. Jeg vil aldrig have hund
41. Jeg er medlem af to klubber, der begge begynder med P
42. Jeg er søndagsbarn
43. For mig er principper kun noget, der indskrænker folks handlemuligheder
44. Jeg har holdt tale for 1000 mennesker
45. Ingen af mine forældre har kørekort
46. I min verden skal man have lov til at skifte mening og holdning
47. Jeg kan meget godt lide at synge, men jeg gør det desværre mest, når jeg er fuld, hvilket ikke er ret tit
48. Pga. min dårlige håndskrift blev navnet i min uni-mail til tune. Det blev også mit kælenavn
49. Jeg er sådan en, man skal ringe til, fordi jeg er dårlig til at ringe til andre
50. Hvis jeg skulle vælge mellem hårdt og blødt, ville jeg næsten altid vælge blødt11 kommentarer til “50 ting du (måske) ikke vidste om mig”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Åh, sikke en masse fine ting. Måske lyder det underligt, men jeg fik en klump i halsen samtidig med at jeg lo. Jeg bliver nødt til at lave min egen liste lige nu. Henriette. 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hvor du er du hyggelig, kusine-tine. Jeg synes sin liste er rigtig rigtig fin… og din famile HAR en helt unik form for humor - ingen tvivl om det.
  Vi ses i morgen :)

  P.s. Helt uden udråbstegn!.. Ups 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Nåh - det var hyggeligt at læse, og jeg ku godt kende dig - så måske vidste jeg godt nogen af tingene. Ku godt få lyst til at tilføje nogen, som du måske ikke ved om dig selv..Tror, du ville blive glad for dem :)
  PS. Hvad ville du egentlig gøre, hvis Asger faldt ned i de der kloakker? ( Her på Fyn er de da dækket til?) 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Godt at I ikke blev skræmt væk af alle disse afsløringer.
  Og jo de er dækket til, men når man nu sidder på risten og kaster sten i, så kunne risten jo falde ned… Nej det er vist bare natte-selvsvingstanker. Og jeg har endnu ikke fundet løsningsforslag. 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Måske ska kan bare han ha en permanent elastiksnor monteret, så vi er sikre på at der ikke sker ham noget, den lille sveske. Er dog ikke helt sikker på om hans forældre er enige i pædagogikken? 6. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Det er faktisk betryggende, så få af tingene jeg ikke vidste om dig. Jeg kan lave min egen liste: Fire ting, jeg ikke vidste om min søster:
  at hun var bange for slanger
  at hun ikke har fået taget en blodprøve
  at hun synes, hun taler for meget eller for lidt
  at hun er ilde stedt uden mig.

  Det er en sjov liste. Allerede da jeg nåede til nummer 4 eller 5 havde jeg det, som når jeg læser en god bog: dette må ikke stoppe, dette må ikke stoppe…

  Mht. A og kloakerne må han gerne få en elastiksnor monteret. Med alt det tøj hans guldmonster efterhånden har sponsoreret, er det vist kun rimeligt at der i sponsoratet bliver indskrevet et par krav :-) 7. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  51. Du har været vinterbader 8. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Pia: Ingen overraskelse at du vidste det meste - men dog en overraskelse at du ikke vidste det vigtigste :-) . Tak for tilføjelsen, den er helt central. 9. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Hvad kan jeg sige til nummer 50, udover…sch sch 10. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Der var ikke meget jeg IKKE vidste:

  at du synes overdreven brug af udråbstegn er en misforståelse

  at du er meget bange for slanger

  at du ikke bryder dig om at ligge på stranden

  Jeg har en vigtig tilføjelse:

  du er en dejlig datter (må man bruge udråbstegn her)? 11. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ H: Tænkte faktisk på dig da jeg tilføjede et næsten :-)
  @ Mor: Må nok erkende at den nærmeste familie ikke har fået de store overraskelser. Tak for tilføjelsen og det udeladte udråbstegn. Du er lærenem.
Tilføj en kommentar


h1