Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » ARGHHHHHHHHH


ARGHHHHHHHHH


h1 torsdag 29. september 2005

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Jeg er sgu gal. Gal, ked af det og skuffet. I torsdags fik vi tilbudt den 3-værelses lejlighed, der ligger lige ved siden af vores egen lille 2′er. Ja, altså vi troede, vi fik den tilbudt. For nu viser det sig, at en person - der har boet i opgangen længere end os og derfor står før os til at købe - ALLIGEVEL gerne ville købe den. Burde fandeme ikke være fortrydelsesret på ting, der medfører, at andre får smækket en omgang skuffelse lige i hovedet Her havde vi indrettet og drømt om cremefarvet interiør på rigelige kvadratmeter i næsten en uge. Det vil sige, Søren havde da nok en 10-12 gange sagt, at vi måske lige skulle vente med at juble helt. Nu er det bare sådan, at jeg aldrig har lært at juble halvt. Og jeg troede desuden, at det var sikkert. Så meget for at forsøge at tro det bedste og ikke tage bekymringerne på forskud. Undskyld mig, men i dag er jeg nødt til bare at sige det: RØV (ahhh det hjalp).6 kommentarer til “ARGHHHHHHHHH”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg føler med jer - kender godt situationen. Vi troede også vi havde købt et hus tilbage i 80′erne og havde også både indrettet ug hver en ting, og så løb mægleren fra aftalen lige på falderebet. Jeg tror aldrig jeg har været så gal - var klar til hængning, kvælning osv. Men måtte jo nøjes med at sprede slemme rygter om manden. Og det var slet ikke nok. Puh det er ikke sjovt.
  Men - Kom frisk igen. Der viser sig noget. Indtil da må du finde noget at bide i, en dørkarm fex. 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg skriver lige et lige så stille pikansjos som sympatitilkendegivelse. Æv.
  Iø. kan jeg tilføje, at det lige så stille dryppede ned i min stue efter regnvejret tirsdag, og efter at have haft besøg af byggesagkyndig og murer er det nu sandsynligvis en lift og en blikkenslager, (ham den søde) der skal til - og dermed en fin bunke penge, der går op i røg for os. Viva Hate. Kh. Henriette 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Tak for forståelsen - det er altid godt. Og til Henriette: Er det ikke dem, der har udsat tagskiftningen til foråret, der hænger på regningen? Den aftale lavede Ove da vidst. Indtil videre skal du da bare nyde, at du har bad i lejligheden. Du kunne jo stå og sæbe dig ind under dråberne lige som den søde blikkenslager ankommer. :-) 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg ved ikke. Tror vist ikke vi kan tørre den af på dem. Der er flaskehals mht stillads og en afhoppet murer. Men vi har jo Morten B, hvis det er. Sandsynligvis er det et hændeligt uheld, hvor vi må punge ud. Det er ikke et tagproblem, men en itugået zinkting og gammelt træ i kvisten….

  Hvis I ser et spædbarn på disse kanter, når bøgen igen springer ud, så ved I hvem, hvad og hvorfor;-) 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Ej, sur raev…..og nej der skal ikke staa rov….jeg har hverken ae eller o paa mit amerikanske keyboard, men jeg kan godt stave!
  Cremefarvet interior ligefrem…..er Sonne inde over den?? :-) 6. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ H: Nej, Sønne var vidst mest med på det med de nye senge, der ville blive plads til. 120 cm er ligesom ikke rigtig nok mere, selvom det selvfølgelig er meget hyggeligt :-) . Så for øvrigt din søster i Netto i går. Var lige ved at tude, fordi jeg sådan kom til at savne dig… Men det ville nok have set lidt underligt ud der hen over grøntsagerne.
Tilføj en kommentar


h1