Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/gettext.php on line 66
Tines weblog - willads.dk » Arkiv » Elevatortilværelse


Elevatortilværelse


h1 lørdag 8. oktober 2005

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

Har fundet ud af at elevatormetaforen er gennemgående i mit liv. Bipolar livsførelse kunne man fristes til at kalde det. Især hvad angår vægt, humør og selvværd. Op og ned, op og ned… For tiden er det vægten, der morer sig i opadgående retning. Virkeligheden angreb mig, da jeg prøvede en nyindkøbt nederdel og fik Søren til at bekræfte mine værste anelser. Jeg kørte ikke klassikeren: “Ser jeg tyk ud i den her?” Nej, mit udbrud smagte langt mere af en konstatering: “Chok jeg kan ikke holde mig selv ud i den her krop - det er da for sindsygt.” Og i dag fik jeg svaret: “Ja, jeg kan faktisk godt se, at du er blevet større.” Endelig er det umuligt for mig at opretholde selvbedraget og fortræningen af badevægtens røde tal. Så nu er det altså slut. Jeg vil simpelthen aldrig tilbage til min værste kampvægt. Farvel til kanelstang og goddag til grøntsager. Så er det bare fandens, at vi rejser på ferie om en uge…6 kommentarer til “Elevatortilværelse”


 1. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jamen, så var det da godt, at vi fik lokket dig med på den gyldne måge :-)
  Italien er nok ikke det værste sted at tage hen, hvis man vil spise lækre råvarer. Det behøver jo ikke være p.ost det hele. 2. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Ja, det var en stor udfordring at komme med på den gyldne måge, men så kunne jeg da få bevist min stanhaftighed. Vi må se hvor længe det holder - regner nu ikke med at være al for asketisk i Italien. 3. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Selvbedrag eller ej. Det hele er fucking lige meget, hvis man ikke elsker sig selv. Du er et fantastisk menneske TW og jeg kan sgu så godt lide dig. Lad det være starten til en tur til toppen af elevatorskakten, og når du er kommet op, så tryk på stop, så den ikke kører ned igen. 4. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  @ Henrik: Vægtelevatoren må nu gerne køre ned igen :-) Men tak i øvrigt for de fine ord. 5. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Vil sende dig en tanke, når jeg nu lige om lidt går om bord i min frokost, som også består af stort set bare grøntsager. Det er ikke altid lige sjovt, men tilsyneladende det eneste, der hjælper mod vægtstigning. Jeg mangler i øvrigt kun 1,2 kg nu, så det er til at overse, men øv hvor går det langsomt :o / 6. Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/willads.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 83

  Jeg tog konsekvensen og kan nu glæde mig over minus 2 kg siden søndag morgen :-) . Må bare fortsætte stilen efter ferien.
Tilføj en kommentar


h1